×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ματς με τα... όλα του, στην παράταση η Δόξα Πειραιά

Ματς με τα... όλα του, στην παράταση η Δόξα Πειραιά

Πήρε την πρόκριση στους "8" του θεσμού η Δόξα Πειραιά.

από
στις 16/12/2015

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά πήρε η Δόξα Πειραιά, η οποία επικράτησε 3-1 του Αστέρα Κερατσινίου στην παράταση στο γήπεδο ΑΓΕΤ της Χαραυγής.

Σε ένα ματς που τα είχε... όλα, δύο κόκκινες κάρτες, ισοφάριση στο τέλος και πολλά άλλα, οι «πράσινοι» πήραν την πρόκριση στους 8' του θεσμού και πλέον περιμένουν την τύχη της κλήρωσης. Ενα νευρικό πρώτο μέρος, με αρκετή ένταση έχοντας μάλιστα δύο απώλειες (μία από κάθε πλευρά) με τον Νίκο Κουλκούτση από πλευράς γηπεδούχων (33') και τον Κωνσταντίνο Δρίβα από τους φιλοξενούμενους (44') να δέχονται την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Φιλακούρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έγιναν πιο δημιουργικές, κάνοντας φάσεις ωστόσο την ουσία είχε η Δόξα Πειραιά, όπου με τον Αλφόνσο Γκιόκα στο 68'  να ανοίγει το σκορ. Στα τελειώματα, ο Αστέρας Κερατσινίου ισοφάρισε σε 1-1 χάρη σε γκολ του Ζαφείρη Γεωργόπουλου με το ματς να οδηγείται στην παράταση.

Εκεί μίλησε η εμπείρια των «πρασίνων», όπου στο 95' με το δεύτερο γκολ του Γκιόκα η Δόξα Πειραιά πήρε το προβάδισμα και στο 102' ο Πικραμένος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Φιλακούρης Μ.

Αστέρας Κερατσινίου: Στεφανής, Κυπριώτης (68' Πετράκης), Λύγκος, Κουλκούτσης, Μπάκας, Κοντορήγας, Μεταλίνο, Πανάγος, Γεωργόπουλος (106' Φλωρόπουλος), Συμεωνίδης, Δεσύλλας (60' Ιωακείμ)

Δόξα Πειραιά: Κονδυλόπουλος, Δρίβας, Κυριακουλάκος (46' Καλύβας), Παπαϊωάννου Δ., Παπαϊωάννου Ι., Γαλανομάτης, Γκοντόλια (70' Γεωργίζας), Γκιόκα, Μαναριώτης, Ψαρρής (80' Πικραμένος), Γαλακτερός