×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Ροντέο» στο Μοσχάτο, 2-0 η Αναγέννηση τον Θησέα

«Ροντέο» στο Μοσχάτο, 2-0 η Αναγέννηση τον Θησέα

Ενταση, γκολ και σημαντική νίκη για την Αναγέννηση Μοσχάτου.

από
στις 10/01/2016

Τρεις κόκκινες κάρτες, επτά κίτρινες, πολλά φάουλ και δύο γκολ, υπήρχαν στο μενού της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αναγέννηση Μοσχάτου και τον Θησέα στο γηπέδου Μοσχάτου, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 2-0 έχοντας και παίκτη λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Τακιράι άνοιξε το σκορ για τους Μοσχατιώτες από το σημείο του πέναλτι στο 14ο λεπτό, με το παιχνίδι να είναι ήρεμο μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη άρχισαν όλα. Στο 47' ο τερματοφύλακας Γουσέτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, για να κάνει λίγα λεπτά αργότερα (50') ο Τακιράι το 2-0 για τους γηπεδούχους σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το σκληρό παιχνίδι συνεχίστηκε από τις δύο ομάδες και στο 61' ο Λάμπρου και στο 71' ο Θεοφάνης Τόττης έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρου καθώς είδαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Φουρναράκη.

Διαιτητής: Φουρναράκης Σπ.

Αναγέννηση Μοσχάτου: Λαγός, Λάμπρου, Ταχιράι, Κόκκινος, Σπυρόπουλος, Τόττης Κ., Δημόπουλος (60' Ζαχαρίας), Τομαράς, Τόττης Θ., Βασίλης (80' Ορφανός), Κόλλιας (46' Σφακιανάκης)

Θησέας: Γουσέτης, Κτενάς, Χαιρέτας Χ. (35' Τσώνης λ.τρ.), Τζεγιαννάκης, Δερμιτζόγλου (46' Μαθιουδάκης), Αντύπας (50' Βλαχουτσάκος), Χαιρέτας Δ., Λέκκας, Σκαρπέλης, Πατούλιας

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 17:59