×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Πεντάστερος»... Πειραιάς!

«Πεντάστερος»... Πειραιάς!

Ανάσα για τη σωτηρία ο ΑΟ Πειραιάς!

από
στις 17/01/2016

Δεν ήταν απλά μία νίκη για τον ΑΟ Πειραιά, αλλά ένα τρίποντο με καλό ποδόσφαιρο και εντυπωσιακό σκορ. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 5-0 του Χατζηκυριάκειου στο γήπεδο του Ρέντη για την 14η αγωνιστική της Β' Κατηγορίας Πειραιά και πήρε ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν χάρμα ιδέσθαι, αφού πέτυχαν τέσσερα γκολ σε διάστημα 17 λεπτών και αυτόματα έκαναν το δεύτερο μέρο διαδικαστικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, ο Δημητρίου στο 22' άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει τα τέρματα του Πειραιά ο Αχλαδιώτης στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καραμανώλης στο 32' και με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Αχλαδιώτης, ανέβασε στο 37ο λεπτό τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στην επανάληψη, έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Κουτσούμπας στο 67ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Τη κόκκινη κάρτα για την ομάδα του Χατζηκυριάκειου αντίκρισε ο Κεσανίδης.

Διαιτητές: Βλαντής, Φυρογένης, Χαραλαμπίδης

ΑΟ Πειραιάς: Στρουμπούλης, Στεφά, Μανιάτης, Βοστάνης, Δημητρίου, Καραβασίλης, Καραμανώλης (61' Κουτσούμπας), Αθανασίου, Στεφά Κ., Ζαφειρίου (80' Κουράκος), Αχλαδιώτης (70' Σαραντίτης)

Χατζηκυριάκειο: Ρίμπας (75' Λιναρδάτος), Γεωργίου, Παπαθέου, Μαυρέλης Ν., Νινός, Μαυρέλης Α., Μπάλιας (46' Κούκουρας), Σάββας (29' Γόγολης), Κεσανίδης, Νάνος, Ζάχαρης