×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

«Βύθισε» τον ΑΟΚ Φαλήρου ο Αμπελακιακός

«Βύθισε» τον ΑΟΚ Φαλήρου ο Αμπελακιακός

Νικηφόρο πέρασμα από την Παραλία της Καλλιθέας ο Αμπελακιακός.

από
στις 22/02/2016

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Αμπελακιακού στις Τζιτζιφιές, καθώς επικράτησε 5-1 του ΑΟΚ Φαλήρου  για την 21η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά και «βύθισε» ακόμα περισσότερο τον ΑΟΚ στις τελευταίες θέσεις.

Oι παίκτες της σαλαμινιώτικης ομάδας άνοιξαν το σκορ στο 15' με γκολ του Ζώτο, ενώ λίγα λεπτά αργότερα με τον Ψωίνο οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ από τον ΑΟΚ. Οι γηπεχούχοι βέβαια βρήκαν σφυγμό και μείωσαν με τον Σιάκουλη στο 34ο λεπτό, χωρίς όμως να ισοφαρίζει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Ενα ξέσπαμα των «νησιωτών» στο δεύτερο μέρος έφερε και το ευρύ 5-1. Συγκεκριμένα, με το δύο γκολ του Ραπτόπουλου (70', 81') και ένα του Χαλούλου στο 75ο λεπτό διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ντινιωτάκης

ΑΟΚ Φαλήρου: Χαραλαμπίδης, Δουσμανόπουλος (60' Λαδιάς), Τσιάκας, Μανωλάκης, Σιάκουλης, Σαμιώτης, Κουτρίδης, Παλαιστίδης, Μπόλης (82' Σάμιος), Κάραβος, Μέκι Ομάρ (78' Σκορδίλης)

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Νάννος, Λιάτος, Στεφανής, Χαλούλος (76' Μπούτσης Σ.), Θεοδοσίου, Παπαθεοχάρης (46' Μάλκα), Σγούρδας (46' Σκιαθίτης), Ζώτο, Ραπτόπουλος, Ψώινος