×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ηφαιστος για... άνοδο, 2-1 τον Αστερα Κερατσινίου

Ηφαιστος για... άνοδο, 2-1 τον Αστερα Κερατσινίου

Μέταλλο νικητή έδειξε ο Ηφαιστος και πλέον στο +6 από την τρίτη θέση βλέπει πιο αισιόδοξος τη συνέχεια.

από
στις 28/02/2016

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, ο Ηφαιστος επικράτησε 2-1 του Αστέρα Κερατσινίου στο γήπεδο του Ρέντη για την 20η αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας Πειραιά.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να ανέβουν ξανά στην κορυφή αλλά και να αυξήσουν τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την τρίτη θέση. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε αρκετές φάσεις, κάτι δηλαδή που είχε το δεύτερο μέρος και μάλιστα τρία γκολ. Ο Ουσταπασίδης άνοιξε το σκορ στο 53ο λεπτό για τον Ηφαιστο, με την απάντηση του Αστέρα να έρχεται άμεσα με γκολ του Γεωργόπουλου στο 61ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι δεν αιφνιδιάστηκαν από τη γρήγορη ισοφάριση και μάλιστα πήραν εκ νέου το προβάδισμα λίγα λεπτά αργότερα. Σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 67ο λεπτό, ο Βασιλόπουλος.

Διαιτητής: Χασάπης Ν., Καδιουράνη Ε., Καρανάνος Γ.

Ηφαιστος: Πανάγου, Καππός (73’ Τσιρίδης), Οικονομάκος, Λοκόσης, Πάχος, Κουτσόπουλος, Χάιδος (83’ Κούτρας), Αρχοντίδης, Βασιλόπουλος, Ουσταπασίδης (75’ Γκίλας), Σιδηρόπουλος

Αστέρας Κερατσινίου: Στεφανής (35’ Σισαμόπουλος λ.τρ.), Κοντορήγας, Μεταλίνο, Δεσύλλας, Παναγάκος, Βουμβουλάκης (54’Λύγκος), Ντραγκότι, Πολλάτος, Καρασμάνογλου, Γεωργόπουλος, Ζουρούδης (81’ Πετράκης)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016 19:46