×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Νίκη με fair play ο ΑΟΚ Φαλήρου

Νίκη με fair play ο ΑΟΚ Φαλήρου

Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο ΑΟΚ Φαλήρου.

από
στις 29/02/2016

Με fair play από τους παίκτες της Ολυμπιάδας, ο ΑΟΚ Φαλήρου επικράτησε 3-2 της αμφιαλιώτικης ομάδας στο γήπεδο των Σιταποθηκών για την 22η αγωνιστική και έκαναν την έκπληξη του Σαββατοκύριακου.

Στο 89ο λεπτό, ο Μπαχά ισοφάρισε σε 2-2 για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο έδαφος υπήρχε τραυματισμένος παίκτης των φιλοξενούμενων. Επειτα από διαβουλεύσεις των δύο ομάδων, οι παίκτες της Ολυμπιάδας άφησαν τον ΑΟΚ να πάρει ξανά το προβάδισμα ένα λεπτό αργότερα με σκόρερ τον Κουτρίδη και να δώσει ουσιαστικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το σκορ είχε ανοίξει στο πρώτο μέρος ο Μέκι Ομάρ στο 19ο λεπτό για την φαληρική ομάδα, με τον Μπαχά να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 52ο λεπτό. Λίγο αργότερα, ο Κάραβος (62') έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΚ.

Διαιτητής: Μπαλαχούτης Γ., Γιαννίκος Γ., Παχώπος Μ.

Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα: Γεωργόπουλος, Τόρρα, Μπένα (75' Μιχαλάς), Σαμλίδης, Βιδάλης, Μαντούβαλος (46' Καμμένος), Μελαμπιανάκης, Μπαχά, Μεγαλοοικοόμου (61' Κατσάφαρος), Πέρρος, Λέντι

ΑΟΚ Φαλήρου: Γκατζάς, Δουσμανόπουλος, Τσιάκας (70' Νικολάκης), Μανωλάκης, Σιάκουλης, Σαμιώτης, Μέκι Ομάρ, Κάραβος, Κουτρίδης, Λαδιάς (85' Χούντα), Σκορδίλης (73' Στεφανίδης)