×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ματσάρα στο Μοσχάτο, 3-3 ΑΕΜ και Θύελλα

Ματσάρα στο Μοσχάτο, 3-3 ΑΕΜ και Θύελλα

Δεν έκανε την έκπληξη η Θύελλα, με την ΑΕ Μοσχάτο να ισοφαρίζει.

από
στις 14/03/2016

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου για το τοπικό ντέρμπι, όπου η ΑΕΜ και η Θύελλα έμειναν στο ισόπαλο 3-3 για την 24η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παππά να δίνει το προβάδισμα μόλις στο 8'. Η Θύελλα αντέδρασε και ξάφνιασε στο 22' με τον Χαλκιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Μάλιστα, σε λίγα μόλις λεπτά έγινε η ανατροπή για την ουραγού του ομίλου με τα γκολ των Μιχαλάρη στο 31' και στο 38' να δίνουν σημαντικό προβάδισμα στη Θύελλα με 3-1.

Αρκετά αμυντικό το παιχνίδι των τυπικά φιλοξενούμενων στην επανάληψη, με την ΑΕΜ να καταβάλλει προσπάθειες για να επιστρέψει στο σκορ. Ο Ρωμανός με δύο προσωπικά του γκολ στο 83' και στο 86' έφερε το ματς στα ίσια.

Διαιτητής: Αλατσάκης Γ., Χρηστάκος Π., Γεωργόπουλος Β.

ΑΕ Μοσχάτου: Μπούκουρας, Γκορόγιας, Μπαμπούνης, Σουλάι, Ρωμανός, Κόλλιας (46' Αλτόγλου), Τσιφλίδης, Γιαννακόπουλος, Παππάς (46' Μπλέτσας), Σπηλιωτάκης, Κότση (71' Παχής)

Θύελλα Μοσχάτου: Σαουλί, Μπλέραντ, Ρεϊσόπουλος, Μιχαλάρης (87' Σπυριδάκης), Κουκουνασούλης, Μπάλιος, Μπάρδη, Χαλκιάς, Ασιέγκμπου, Καμαριάρης, Αλιφτήρας