×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μοιράστηκαν βαθμούς Φαληρικός και Θύελλα

Μοιράστηκαν βαθμούς Φαληρικός και Θύελλα

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Φαληρικός και Θύελλα.

από
στις 10/04/2016

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή των πλέι άουτ, ο Φαληρικός έμεινε στο 1-1 με την Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού για την 25η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά ωστόσο η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες δεν έχει ανοίξει.

Οι Κορυδαλλιώτες άνοιξαν το σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο του ματς και συγκεκριμένα στο 43' με τον Ντερβίσι, ωστόσο τα πράγματα γύρισαν τούμπα όταν στο 48' ο Καρακασίδης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τη Θύελλα με δέκα παίκτες. Ο Φαληρικός ανέβασε ρυθμό και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα με τον Ξένο στο 60' για το 1-1. Ως το τέλος της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με τη Θύελλα ωστόσο να βγαίνει κερδισμένη αφού επί 40 λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής: Κουβέλης Ν., Ζερβάκης Γ., Μουμπογιατζόγλου Ι. 

Φαληρικός: Κρασσάς, Κλώνος, Αδαμίδης, Ρούκα, Κωτσιοβός, Κουρούνης, Ξένος, Κουφουδάκης (80' Χανιώτης), Θωμάς (75' Χόρτσας), Μπαρλής (46' Ραυτόπουλος), Σαραγάς

Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού: Σαπάτης, Νάκος, Υφαντίδης Κ., Τζουμανάι, Μπουρογιαννόπουλος, Μαρλαφέκας, Ηλιάδης (89' Λάμπι), Χαροκόπος, Ντερβίσι, Καρακασίδης, Μερκούρη (85' Μούρτζης)

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 10 Απριλίου 2016 15:06