×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ισόπαλο το ντέρμπι... ουραγών!

Ισόπαλο το ντέρμπι... ουραγών!

Στις τελευταίες θέσεις του 2ου Ομίλου βρίσκονται Ειρήνη και Θύελλα Μοσχάτου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2 μία στροφή πριν το πέσιμο της αυλαίας.

από
στις 17/04/2016

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι των ουραγών στον 2ο Ομιλο της Α’ Κατηγορίας Πειραιά, με την Ειρήνη 2005 να μένει στο 2-2 κόντρα στην Θύελλα Μοσχάτου στο γήπεδο της Νίκαιας.

Αρκετά μοιρασμένο ματς, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν δημιουργώντας φάσεις, αλλά τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 31’ με τον Μιχαλάρη. Η απάντηση των Νικαιωτών ήταν άμεση και στο 39’ ο Δερματάς ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα ήταν ίδια εωσότου δεχθεί κόκκινη κάρτα στο 67’ ο Μπαλλιός και αλλάξει τις ισορροπίες της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα και μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 70’ με τον Τσίπι. Όμως, οι Μοσχατιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 80’ ο αρχηγός Νικολόπουλος ισοφάρισε σε 2-2.

Διαιτητής: Σφούνος Γ., Κοντιζάς Ι., Κοτζαμανίδης Η.

Ειρήνη 2005: Παλάντζας, Παπαδάτος (46’ Μαυρουδής), Ζάζας, Καμαράδος, Κοττάκης, Κουμής, Πρέλα, Δερμεντζόγλου, Τσωλίνας, Τσίπι, Δερματάς (85’ Πρέκας)

Θύελλα Μοσχάτου: Καουλί, Μπάλλιος, Ρεϊσόπουλος, Σπυριδακης Α. (60’ Νικολόπουλος), Μάνεσης, Ζακόλι, Μιχαλάρης (76’ Πρασσάς), Μπάρντι, Σπυριδάκης Σ., Ασίεγκμπου, Καρακίτσος