×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Καλεί τον κόσμο η διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας

Καλεί τον κόσμο η διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας
από
στις 20/04/2016

Την τελευταία αγωνιστική κρίθηκε η συμμετοχή των Νέων Δραπετσώνας στα πλέι οφ ανόδου στην Α' Κατηγορία, που επικράτησαν 5-1 της ΑΕ Χατζηκυριάκειου και ταυτόχρονα η Αναγέννηση Μοσχάτου ηττήθηκε 4-3 από τον Θησέα.

Η ομάδα της Δραπετσώνας ξεκινάει τη διαδικασία των πλέι οφ από την τέταρτη θέση και χωρίς βαθμούς, ενώ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας στο γήπεδο Παντελής Νικολαϊδης. Η διοίκηση της ομάδας με επίσημη ανακοίνωση καλεί τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες στη δύσκολη προσπάθεια για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρ’ όλα τα προβλήματα του Α’ γύρου και ιδιαίτερα στο ξεκίνημα, οι Νέοι κατόρθωσαν να εισέλθουν στα play- off έστω και την τελευταία αγωνιστική.
Μια πορεία με 9 νίκες, 12 ισοπαλίες και 5 ήττες είχε σαν αποτέλεσμα την συγκομιδή 39 βαθμών, αρκετών για είσοδο στα play – off. Στα play – off θα συναντηθούμε κατά σειρά με ΦΟΙΝΙΚΑ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ, με ΑΣΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ & Α.Ο.Α.Δ. Ξεκινάμε την Κυριακή 24-04-2016 και ώρα 5:30μ.μ. στο γήπεδο « Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ» με το αδελφικό σωματείο του Φοίνικα Αγ. Σοφίας. Θα θέλαμε όλοι εσείς να είστε εκεί. Η παρουσία σας θα βοηθήσει τους παίκτες μας. Σας περιμένουμε»