Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Καραβά

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον Καραβά

Έχει κρατήσει το βασικό του κορμό ο Καραβάς σχεδόν εξολοκλήρου

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 21/08/2016

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με Μπιλίμπασι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο σύλλογο και για τη νέα σεζόν!Πρόκειται για τους Δημήτρη Γκούτσιο και Μιχάλη Τερόλη. Η ανακοίνωση του Καραβά για τον πρώτο είναι χαρακητριστικό ότι αναφέρει τα εξής:

"Άλλη μια σημαντική ανανέωση πραγματοποιήθηκε αναγνωρίζοντας το ταλέντο και την προσπάθεια που έδειξε ο ποδοσφαιριστής μας Γκούτσιος Δημήτρης την περσινή χρονιά.Ο Δημήτρης ήρθε στον Β' γύρο στην ομάδα μας και αμέσως εντυπωσίασε με τις ικανότητες του αλλά και την ποδοσφαιρική του παιδεία μιας και προέρχεται απο τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, μέλος μάλιστα της χρυσής φουρνιάς νέων που έκαναν μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.
Ηταν σημαντικό για εμάς να ανανεώσουμε για άλλον έναν χρόνο τη συνεργασίας μας μιας και είμαστε σίγουροι οτι θα βοηθήσει τα μέγιστα να υλοποιήσουμε τους φετινούς μας στόχους.
Δημήτρη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".

Όσον αφορά τον δεύτερo η ανακοίνωση του Καραβά αναφέρει τα εξής: "Ανακοινώνουμε την συνέχιση της συνεργασίας μας για ακόμα άλλο ένα χρόνο με τον Μιχάλη Τερόλη.Η δύναμη και το πάθος του στο παιχνίδι τον έκαναν αγαπητό στην εξέδρα.Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του πέρσι να τον φέρουμε από την Σύρο στον Πειραιά και δικαίωσε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας μας Ιωσήφ Ρούσσο. Η προσφορά του επίσης μεγάλη στην πορεία της ομάδας μας και δεν μπορούσαμε να μην ανανέωσουμε μαζί του παρόλο που είχε προτάσεις να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Μιχάλη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε υγεία,επιτυχίες και να μην σταματήσεις να μας ανεβάζεις".

terolis.jpg

*Στην κεντρική φώτο είναι ο Γκούτσιος και σε αυτή στο κείμενο ο Τερόλης. (πηγή φώτο: sportactive.gr)