×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία της Α' κατηγορίας

Η Ε.Π.Σ.Πειραιά ενημερώνει τα σωματεία της Α' κατηγορίας

Την 1η αγωνιστική δεν θα καταβάλλουν το εξοδολόγιο Διαιτησίας, όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές, κάτι που αποτελεί προσφορά του Σ.Δ. Πειραιά - Τη Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου (γ' φάση)

από
στις 23/09/2016

Ενημερώνονται τα γηπεδούχα τα σωματεία της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ότι την 1η αγωνιστική δεν θα  καταβάλλουν το εξοδολόγιο Διαιτησίας, όπως συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές, κάτι που αποτελεί προσφορά του Σ.Δ. Πειραιά.

Τα γηπεδούχα σωματεία θα  καταβάλουν μόνο την αμοιβή του Ιατρού αγώνα.

*Με βάση τον προγραμματισμό που έχει κάνει η Επιτροπή Πρωταθλήματος & Κυπέλλου, το Πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2016.

Έχει προβλεφθεί μια μόνο εμβόλιμη αγωνιστική την 21/12/2016  για τον 1ο όμιλο και την 28/12/2016 για τον 2ο όμιλο, εκτός απροόπτου.

Αργίες  στην Α΄ Κατηγορία θα έχουμε το Σ.Κ των Χριστουγέννων(24-25/12) της Πρωτοχρονιάς (31/12.- 01/01) και του Πάσχα 15-16/04/2017.

*Με την ευκαιρία της έναρξης  του Πρωταθλήματος της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ εύχεται σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά πάνω απ΄ όλα με υγεία και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

H φετινή αγωνιστική  χρονιά επιβάλλεται να είναι χωρίς βία και ποιοτικά καλύτερη  από τις προηγούμενες.

Τη Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18.30 στα γραφεία της  ένωσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων της  Γ΄ φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά «Μιλτιάδης Μαρινάκης».

Στην Γ΄ Φάση έχουν προκριθεί 26 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι από την κλήρωση θα προκύψουν 10 ζευγάρια, ενώ  6 ομάδες θα περάσουν χωρίς αγώνα στην  Δ΄ Φάση, ώστε να πάμε στο αριθμό  ομάδων «16».

Οι αγώνες της Γ΄ Φάσης είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, καλούνται οι  εκπρόσωποι των ομάδων να παραβρεθούν στην  κλήρωση της Δευτέρας.