Παρέμεινε «Οδηγήτρια»

Παρέμεινε «Οδηγήτρια»

Η πρωτοπόρος ομάδα της Οδηγήτριας πέρασε από την έδρα της Χαραυγής (1-4), με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χατζάκη

από Πάμε Μπάλα
στις 23/03/2017

Επιμέλεια: Στέφανος Μαυροδημητράκης

ΧΑΡΑΥΓΗ – ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ 1-4

Στο παιχνίδι που διεξήχθη τη Δευτέρα (20/3) στο ΑΓΕΤ Χαραυγής, η Οδηγήτρια κατάφερε να πάρει ακόμη ένα τρίποντο (1-4 την Χαραυγή), που την ξαναέφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο πόντους μπροστά από τον Καραβά (ύστερα από 25 αγωνιστικές).

Παρ' όλα αυτά, αυτό έγινε με ανατροπή του σκορ, αφού οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 15’ με σουτ του Τούρλου, με τους «κόκκινους» να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή, αλλά με τον βοηθό Γεωργακόπουλο να υποδεικνύει την σέντρα και το 1-0 για τους «βυσσινί».

Η αντίδραση ήταν άμεση, καθώς το παιχνίδι μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο, με τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Βασίλη Χατζάκη, να φέρνει τούμπα το ματς με τρία δικά του γκολ σε διάστημα εφτά λεπτών (23’, 28’ πέναλτι, 30’), σημειώνοντας γνήσιο χατ-τρικ και φτάνοντας τα 18 τέρματα την φετινή σεζόν.

Το κερασάκι στη τούρτα το έβαλε ο Κοττάκης στο 58’ (ο οποίος κέρδισε και το πέναλτι για το 1-2).

Διατητές: Τσαμούρης - Ζησιμόπουλος, Γεωργακόπουλος

ΧΑΡΑΥΓΗ: Καλιγιαννίδης, Αγγελόπουλος (59’ Γκόγκα), Γαβαλάς, Αλβανός, Τούρλος, Αβανίδης (53΄Μακαρόνας), Σαλής Θεοδωρίδης, Δηλαβέρης, Ηλιόπουλος (68’ Κουφουδάκης), Γρούνης.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρης, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζήπαππας, Πλάκας, Καλουδιώτης, Παπαθανασίου, Χατζάκης (77’ Τσιρκινίδης), Μακρής (81’ Κωνσταντακόπουλος), Κολιούσης, Κοττάκης (Μιχτάρι).

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 21:54