«Απόδραση» στον 90’ η Κύπρος Κορυδαλλού, «φωτιά» στην κορυφή!

«Απόδραση» στον 90’ η Κύπρος Κορυδαλλού, «φωτιά» στην κορυφή!

Η Κύπρος Κορυδαλλού έφυγε με το διπλό (1-2) από την έδρα της Οδηγήτριας, βάζοντας «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Ά κατηγορίας Πειραιά

από Πάμε Μπάλα
στις 25/03/2017

Επιμέλεια: Στέφανος Μαυροδημητράκης, Διονύσης Γιάννης

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 1-2

Σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 26ης αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Οδηγήτρια ηττήθηκε (1-2) στο ΑΓΕΤ Χαραυγής από την Κύπρο Κορυδαλλού. Σε ένα δυνατό παιχνίδι που κυριαρχούσε το πάθος και η ένταση για τις δύο ομάδες, το σκορ ήταν ισόπαλο και χωρίς τέρματα στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου.

Το αποτέλεσμα του ημιχρόνου (0-0) δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, μιας και οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, με τους τερματοφύλακες όμως να δηλώνουν παρόντες πραγματοποιώντας σπουδαίες επεμβάσεις.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι μπήκαν με σκοπό να πάρουν το προβάδισμα και ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους. Η πίεση που άσκησαν απέδωσε τελικά καρπούς, με τον Παπαθανασίου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αλευρή (81') παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από κακή απομάκρυνση των αμυντικών. Η ομάδα του Κορυδαλλού όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, απάντησαν με άπιαστο σουτ του Κατσούλα έξω από την μεγάλη περιοχή επτά λεπτά μετά (88').

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε δύο λεπτά αργότερα (90') με τον Ντα Κόστα Κρουζ να δίνει την χαριστική βολή στην Οδηγήτρια, δίνοντας την ευκαιρία στον Καραβά να περάσει στην πρώτη θέση, σε περίπτωση που νικήσει τον Ατρόμητο Πειραιά στο αυριανό (Κυριακή 26/3) ματς .

Διαιτητές: Φυλακούρης, Κοντζαμανίδης, Κεφαλιάκος

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Στεργίου, Ξηρογιάννης, Χονδρουδάκης, Χατζηπαπάς, Πλάκας, Καλουδιώτης, Παπαθανασίου, Χατζάκης, Μακρής, Κολιούσης, Κοττάκης.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Αλευρής, Φαφούτης, Κολλιάκος, Ρικούνοβ, Κόμης, Κατσούλας, Σιμάκου, Λοϊζίδης, Παυλόπουλος, Πολυχρονίδης, Μπουσάτης