×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Ήταν Ατρόμητος και στην Δραπετσώνα

Ήταν Ατρόμητος και στην Δραπετσώνα

Ο Ατρόμητος Πειραιά πέρασε με 2-1 από την έδρα της Δραπετσώνας την Κυριακή (3/4) στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής, μεγαλώνοντας την μεταξύ τους ψαλίδα στην βαθμολογία στους πέντε βαθμούς, στον πρώτο όμιλο της Α’ κατηγορίας Πειραιά.

από
στις 03/04/2017

   Μία εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον δεύτερο Καραβά ο Ατρόμητος  πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Δραπετσώνα. Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου και συγκεκριμένα στο 15’ ο  Μητσόπουλος έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα σε ανατροπή του πρώτου τους σκόρερ Σωζού μέσα στην μεγάλη περιοχή ,με τον παίκτη να τραυματίζεται και να γίνεται αλλαγή. Το 0-1 ήταν και το σκορ στο ημιίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Καμινιώτες κατάφεραν και την επίτευξη δεύτερου γκολ, με τον Πάλλη στο 62’, με την Δραπετσώνα να μειώνει σε 1-2 πέντε λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Μπινιχάκη (67’). Στο 70’ αποβλήθηκε ο Κασσιαβός με δεύτερη κίτρινη , ενώ κόκκινη αντίκρισαν και οι Χαλικιάς και Συράκος στο 91’ για εξύβριση (ο ένας στον διαιτητή ο έτερος σε παίκτη). Ο Ατρόμητος την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Οδηγήτρια στο ΑΓΕΤ Χαραυγής, ενώ η Δραπετσώνα τον Μαύρο Αετό- Ολυμπιάδα εκτός έδρας.

Διαιτητές: Αργύρης, Μουμπογιάτσογλου, Γκολές

ΑΣ Δραπετσώνας: Μακρής, Χαλικιάς Π., Κουκουλάς  (73’ Πλέσσας), Τριανταφύλλου, Χίου, Κασσιαβός Σ., Χαλικιάς Ε., Σαλίμπασα (61’ Δούφας) Σωζός (14’ Νίκας), Σάντα ,Κορώνης

Ατρόμητος Πειραιά: Θωμόπουλος, Παπαδόπουλος, Φλέγκας, Μαραγκός, Εφαραιμίδης, Φεύγας, Πάλλης (87’ Καρνέσης), Μπινιχάκης (90’ Χίκα), Παλάτσιος (81’ Συρακός), Μητσόπουλος, Καλτσάς