×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Συνεχίζει το «κυνήγι» ο Καραβάς, νίκησε με 2-0 τον Αμπελακιακό

Συνεχίζει το «κυνήγι» ο Καραβάς, νίκησε με 2-0 τον Αμπελακιακό

Με άσο από το «μανίκι» τον Ρηγούτσο, ο Καραβάς επικράτησε του Αμπελακιακού με 2-0 στο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (22/4) για την 29η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Πειραιά.

από
στις 23/04/2017

Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία του αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού ,πιέζοντας τον αντίπαλο και δημιουργώντας φάσεις. Παρόλα αυτά ο Αμπελακιακός κατάφερε να κρατήσει το μηδέν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα αλώβητος. Σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος είναι το δοκάρι του Τάνκα στο 44’.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Καραβάς κέρδισε πέναλτι στο 52’ με τον Σταφσουλάι ,με τους ανθρώπου του Αμπελακιάκου να ισχυρίζονται ότι ο Μάρα δεν του έκανε φάουλ. Ο Καρνέσης όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Ταμπουράκη. Στο 70΄ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο η «Χρυσή» αλλαγή των γηπεδούχων, ο Ρηγούτσος.  Δύο λεπτά αργότερα (72’) έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του κάνοντας το 1-0 για να κλειδώσει την νίκη οκτώ λεπτά μετά στο 80΄.

Ο Καραβάς ελπίζει σε ήττα της Οδηγήτριας την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού και ταυτόχρονα σε δική του νίκη απέναντι στην φορμαρισμένη Νίκη Ρέντη, για να είναι αυτός που θα πάρει το «εισιτήριο» της ανόδου στην Γ’ εθνική, καθώς σε ισοβαθμία υπερτερεί.

 Διαιτητές: Πουλόπουλος, Κοντίζας, Περδικούρης

Καραβάς: Μώτος, Γκούτσιος, Παπαδόπουλος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκα (83’’ Ομεράι), Αϊβαλιώτης(59’Ντούνας),Ταμπουράκης (70’ Ρηγούτσος),Μπιλίμπασι, Σταφσουλάι,Γιάννης

Αμπελακιακός: Καρνέσης, Γαλακτερός, Ζώτος, Μάρα, Χαλούλος, Μπούτσης, Τσαγκάρης, Γεωργαντόπουλος, Ντέμα (68’Θεοδοσίου), Φωτεινάκης(75΄Ζώτο), Λιατός.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 23 Απριλίου 2017 13:54