Αποχωρεί ο Μελανιφίδης από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού και ευχαριστεί

Αποχωρεί ο Μελανιφίδης από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού και ευχαριστεί

Έγραψε ιστορία η Αστυπάλαια Κορυδαλλού με τον Χρήστο Μελανιφίδη στον πάγκο, καθώς ανήλθε για πρώτη φορά στην Α' Πειραιά!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 26/05/2017

Όμως, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Και αυτό γιατί Μελανιφίδης και Αστυπάλαια Κορυδαλλού θα βαδίσουν πλέον δρόμους χωριστούς αφού λύθηκε η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα ο απερχόμενος προπονητής δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχαριστίες του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στο facebook. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Έζησα ένα πολύ όμορφο παραμύθι σε αυτούς τους 6 μήνες, όπου και ανέλαβα μία ομάδα που ο πρωταρχικός στόχος ήταν η οικογένειά και η ομοιογένεια και τα καταφέραμε όλα τα παιδιά να το φτιάξουμε αυτό το δύσκολο έργο είχε πολλές ευχάριστες και λίγες δυσάρεστες και το αποτέλεσμα ήταν το ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΆ !!!!Αυτό το όμορφο παραμύθι έλαβε τέλος με επιτυχία σε αυτήν την όμορφη οικογένειά την ΑΣΤΥΠΆΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ .Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για αυτήν την μεγάλη επιτυχία τις ομάδας την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε σε αυτό το δύσκολο έργο. Τους, συνεργάτες μου (ΜΆΡΙΟΣ ΜΠΕΛΛΙΑΣ) που είναι μεγάλη μου τιμή πού τον είχα δίπλα μου ,Και επίσης τους φροντιστές τις ομάδας μας που τα είχαν όλα στην εντέλεια να μην υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι κάποτε οι δρόμοι μας να ξαναβρεθούν".