Αποχαιρετάει τους Λέοντες Καμινίων ο Δημητρούλης

Αποχαιρετάει τους Λέοντες Καμινίων ο Δημητρούλης

Μόνο τα καλά έχει να θυμάται από την ομάδα του Πειραιά ο Γιώργος Δημητρούλης

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 07/07/2017

Η συνεργασία των Λεόντων Καμινίων με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Δημητρούλη ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχημένα, αφού η ομάδα κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Β’ Πειραιά μέσω της διαδικασίας των μπαράζ και σίγουρα ο Δημητρούλης βοήθησε σημαντικά σε αυτό, πετυχαίνοντας 6 γκολ σε 17 αγώνες.

Ο 24χρονος άσος, που έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής έχει παίξει στο παρελθόν σε Αμπελόκηπους, Ερμή Αμύνταιου, Εθνικό Νέας Μάκρης, ΠΑΟ Κακόβατου και Άφοβο, ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν οι Νέοι της Αγίας Παρασκευής, που τότε αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιώργος Δημητρούλης θέλησε να ευχαριστήσει τους Λέοντες για τη συνεργασία τονίζοντας τα εξής:

«Μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Και έμενα κάτω από πολλές σκέψεις. Πήρα την απόφαση όμως, να αποχωρήσω και επίσημα από την ομάδα των Λεόντων Καμινίων. Από αυτό το σύλλογό που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στα Καμίνια. Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο των Λεόντων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιάννη Ηλεία.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα σε μια από τις πιο καθαρές ομάδες του Πειραιά και που βοήθησα αυτήν την ομάδα να πραγματοποιήσει το όνειρο της που ήταν η άνοδος στην Β’ Κατηγορία.

Τώρα διακοπές... Έχω προτάσεις ανοιχτές και ελπίζω να πάρω την πιο σωστή, όπως αυτήν όταν πήγα στα Καμίνια. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί ο επόμενος σταθμός μου ώστε να πάμε διακοπές πιο άνετοι και να επιστρέψουμε με όρεξη για πολύ δουλειά».