×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 553

Φουλ για τριάδα η ΑΕ Περάματος, 3-0 τον ΑΟ Περαιά

Φουλ για τριάδα η ΑΕ Περάματος, 3-0 τον ΑΟ Περαιά
από
στις 28/03/2015
Σημαντική νίκη για την ΑΕ Περάματος στην προσπάθεια που κάνει ώστε να κατακτήσει την τρίτη θέση του 1ου ομίλου της Α' Κατηγορίας, μιας και επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Πειραιά, που έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία, αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς.

 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5' με γκολ που σημείωσε ο Ανταλής με κεφαλιά. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι το ουσιαστικό, πέρα από κάποιες επιθετικές προσπάθειες. Σημείο-κλειδί το πέναλτι του Φωτουλάκη, το οποίο απέκρουσε ο νεαρός Ανδρεάδης στο 38'.

 

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος με διαφορετικούς σκοπούς. Οι μεν να κρατήσουν και ενδεχομένως να διευρύνουν το προβάδισμα στο σκορ, ενώ οι δε, με στόχο να αποφύγουν την ήττα. Όλα αυτά μέχρι το 57', χρονικό σημείο στο οποίο ο Κολέζι έκανε το 2-0 για τους «κιτρινόμαυρους», σκορ το οποίο ουσιαστικά «τελείωνε» τους παίκτες του ΑΟ Πειραιά. Όμως στο 59' ο Σεϊτανίδης έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους και ενδεχομένως εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος θα είχε διαμορφώσει διαφορετικά την ιστορία του αγώνα.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βλαντής με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Γιαννίκο.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

 

ΑΕ Περάματος: Ανδρεάδης, Λουλάκης, Ανταλής, Κουτσογιαννόπουλος, Μαούνης, Αλμπάνης, Τσαγκάρης, Κολέζι (74' Γιαλελής), Μικρούλης (65' Παπαδόπουλος), Παναγιωτάκης (90' Πετράκος),Καλιακούδας

 

ΑΟ Πειραιάς: Στρουμπούλης, Διαμαντής, Μανιάτης (88' Αγγελακόπουλος), Ηλιάδης, Βοστάνης, Στέφα (18' Σεϊτανίδης), Ουσταμπασίδης Κ., Μεταλινό (85' Νίκου), Φωτουλάκης, Αθανασίου, Καλαγκιάς

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 20:43