×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

«Ατρομητάρα» για το πέντε στα πέντε

«Ατρομητάρα» για το πέντε στα πέντε

Με την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στην κατηγορία και την δεύτερη συνεχόμενη με το ίδιο σκορ (3-0), η ομάδα από τα Καμίνια «καθάρισε» και τον Παννεαπολικό.

από
στις 19/11/2017

Πιάνοντας κορυφή μετά το «στραβοπάτημα» του Μοσχάτου στην έδρα του Αετού Κορυδαλλού, ο Ατρόμητος Πειραιά φαίνεται να έχει με το μέρος του το «μομέντουμ».

Ο Μπινιχάκης στο 12’ άνοιξε το σκορ, με τον Δανασή να σημειώνει το 2-0 στο 44’. Πέντε λεπτά μετά την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια ο Κοντάκος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 (50’).

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος θα φιλοξενηθεί από την Αμφιάλη, όπου θα επιδιώξει και το εντυπωσιακό 6/6, ενώ ο Παννεαπολικός στην δεύτερη συνεχόμενη του δύσκολη έξοδο, θα αγωνιστεί στον Κορυδαλλό με αντίπαλο τον τοπικό Ερμή.

Ατρόμητος: Καλδέλης, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς,Παλάτσιος, Αγγεάκης( 75’ Μαραγκός) ,Ταμπάκης( 78’Μιχαλακάκος), Μπαλτζάκης, Μπινιχάκης( 60’ Λουβής) ,Δανασής, Μητρόπουλος, Κοντάκος( 72’ Παπαδάκης) 

Παννεαπολικός : Οικονόμου, Παπαχαρίσης, Λαουτάρης( 79’Λίτσο), Προδρομίδης, Παυλόπουλος, Ιμβριώτης (70’ Γκούμας), Μαυρίδης( 46’Κωνσταντινίδης), Μπεκάκος, Καστρινόπουλος( 69’ Πανταζόγλου), Σαριανίδης, Μπρέγκου