×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

«Αυτοκτονία» με το «αγλλικό» 3-3 για τον Ήφαιστο

«Αυτοκτονία» με το «αγλλικό» 3-3 για τον Ήφαιστο

«Χρυσός» βαθμός για την ομάδα του Αίαντα.

από
στις 03/12/2017

Μετά τις δύο απανωτές ήττες από τον Καραβα για το κύπελλο και το πρωτάθλημα, ο Ήφαιστος δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον Αίαντα Σαλαμίνας στην έδρα του αν και προηγούταν με 3-1 σχεδόν  μέχρι το 80’.

Ο Μυλωνάς άνοιξε το σκορ στο 30’ με ωραίο διαγώνιο σουτ  για τους γηπεδούχους με το 1-0  να είναι και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 55’ με τον Χανιώτη να σκοράρει με πολύ ωραία κεφαλιά. Ο Σιδηρόπουλος για άλλο ένα παιχνίδι ανέλαβε δράση για την ομάδα του Ήφαιστου, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο 62’ και το 64’, δείχνοντας να καθαρίζει το παιχνίδι για την ομάδα του.

Η άμυνα της ομάδας του Σκλάβου χαλάρωσε και το «πλήρωσε». Ο Ραπτόπουλος με πέναλτι στο 78’ μείωσε σε 3-2, με τον Χανιώτη να πετυχαίνει «μπάζερ μπίτερ» στο 88’ διαμορφώνοντας το τελικό ισόπαλο 3-3.

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής, Γκίλας, Σκόνδρας (81’ Φλορέα), Σιδηρόπουλος, Καρακασίδης, Μαναριώτης , Κρίστο (87’ λ.τρ. Τσεσμέλογλου), Μυλωνάς.

 Αίας Σαλαμίνας: Μεϊμάρογλου, Μικρούλης, Χονδρουδάκης, Ευαγγέλου (84’ Κουπετσώρης), Μπέλιας, Καλιούσης (72’ Τσέλα), Μελαμπιανάκης, Πέρρος (94 λ.τρ. Σαλάτας), Χανιώτης, Ραπτόπουλος, Ραμφος.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 19:01