ΑΕ Μοσχάτου: Τσαμπουκάδες και μαγκιές... σε άλλη παραλία...!

ΑΕ Μοσχάτου: Τσαμπουκάδες και μαγκιές... σε άλλη παραλία...!
από Πάμε Μπάλα
στις 08/09/2021

 

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου είναι το ιστορικότερο σωματείο της πόλης μας. Σε λίγα χρόνια το 2026 θα κλείσει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας.
Την ομάδα έχουν τιμήσει πολύ σημαντικοί αθλητές, παράγοντες, φίλαθλοι με την παρουσία τους στις δραστηριότητές της.
Αυτή η ιστορία για να μην πολυλογούμε χρήζει ανάλογου σεβασμού...
Για την ακρίβεια η σωστή λέξη είναι "απαιτεί"....
Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε και να παραχωρήσουμε ούτε μισό πόντο από τα κεκτημένα μας και δεν έχουμε καμία διάθεση να ανοίξει ένας φθοροποιός κύκλος αντιπαράθεσης....με κανέναν.
Αποφάσεις που μας θίγουν είναι casus belli...
Η αίθουσα που μας παραχώρησε ο Δήμαρχος μετά από μακροχρόνια αιτήματα της Διοίκησης μας δεν είναι κοινόχρηστη. Είναι δική μας. Οι ώρες που έχουμε για τις προπονήσεις των τμημάτων μας είναι παγιωμένες και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις των αθλητών μας... (βλέπε σχολείο, φροντιστήρια , ξένες γλώσσες...)
Στην ομάδα μας αθλούνται νέοι της πόλης μας και όχι αλεξιπτωτιστές από άλλες περιοχές που καλύπτουν ανάγκες ύπαρξης επιχειρηματικών συμφερόντων στον τομέα των Ακαδημιών.
Το γήπεδο είναι υπερφορτωμένο από την υπερχρήση λόγω των αναγκών των 3 ομάδων της πόλης μας. ΑΕΜ, Αναγέννηση, Θύελλα και των τμημάτων υποδομών αυτών.
Δεν γίνεται να φιλοξενηθεί τίποτε επιπλέον των υπαρχόντων.
Υπάρχουν γήπεδα στον Δήμο μας με αποκλειστική χρήση ομάδων και μπράβο τους αλλά στο δικό μας δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος για κανέναν επιπλέον.
Γι'αυτό ίσως πρέπει να προσέχει η δημοτική αρχή που παραχωρεί το δημοτικό μας γήπεδο...Πολλοί μνηστήρες ερίζουν τελευταία....Για κάτι που δεν τους ανήκει...
Πάμε τώρα στο βασικότερο... Εμείς έχουμε τον πρώτο λόγο στο γήπεδο και αυτό δεν θα το αλλάξει κανένας...
15.00 κάθε Κυριακή στο γήπεδο αγωνίζεται η ΑΕΜ...
Τους χώρους που μας έχουν παραχωρηθεί τους διαχειριζόμαστε εμείς.... Γιατί εσχάτως ανοίγονται χώροι μας... ερήμην μας... και μας επισκέπτονται παρείσακτοι... Αυτό να μην ξανασυμβεί... Εκτός αν το επιτρέψουμε
εμείς.
Στις ώρες προπονήσεις μας δεν θέλουμε κανέναν στα πόδια μας....
Τσαμπουκάδες και μαγκιές... σε άλλη παραλία... (Για όποιον προτίθεται να αντιπαρατεθεί ειδικά αν είναι αλλόθρησκος ετεροδημότης).
Με πολύ σεβασμό προς όλους απαιτούμε σεβασμό στην ΑΕΜ...Και ο νοών νοήτω...