×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Ισοπαλία και... τελικός για τον Πανφαληρικό!

Ισοπαλία και... τελικός για τον Πανφαληρικό!

Και τώρα... τελικός για τον Πανφαληρικό!

από
στις 13/05/2015

Από το πουθενά, ο Πανφαληρικός διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Α' Κατηγορία Πειραιά έπειτα και από το 0-0 κόντρα στον Μιθριδάτη για την 2η αγωνιστική των play-off στο γήπεδο της Νίκαιας.

Η ομάδα του Φαλήρου, αν και ξεκίνησε στην βαθμολογία από την τελευταία θέση, έχει φτάσει κοντά στην άνοδο και χρειάζεται μία νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο Καραβά την τελευταία αγωνιστική.

Στο παιχνίδι με τον Μιθριδάτη, οι δύο ομάδες φάνηκαν να θέλουν να καλύψουν τα "νώτα" τους, κάτι που πραγματοποιήθηκε όπως αποδεικνύει το τελικό αποτελέσμα. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν περισσότερο όμως οι τελικές επιλογές δεν ήταν ικανές να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Μανουλίδη. 

Διαιτητές: Ντουμιτρέσκου Ρ., Γιαννίκος Γ., Τίκας Ν.

Παρατηρητής: Φελλάς Κ.

Μιθριδάτης: Μανουλίδης, Χαλκίδης, Σιδηρόπουλος, Κουϊμτζίδης Λ., Κουϊμτζίδης Κ., Σαμλίδης, Αξιονίδης, Ντελής, Μοσονίκ(64' Παρασκευόπουλος0, Κρανίδης, Καστρινόπουλος(85' Σαβουλίδης)

Πανφαληρικός: Χατζησταύρου, Σουνόγλου, Παπαϊωάννου, Καφούρος(68' Γενητσαρίδης), Τσίρμπας, Κοντραφούρης(75' Κατρακύλας), Δαγκλής-Παγκότο, Τσαλατσάνης, Ξύγκος, Τσελίκια, Χατζηβασιλείου