×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Υποβιβασμός για Προφήτη Ηλία και Πολυκράτη!

Υποβιβασμός για Προφήτη Ηλία και Πολυκράτη!

Με ήττες συνέχισαν στην 2η αγωνιστική των play-out ο Προφήτης Ηλίας και ο Πολυκράτης και υποβιβάστηκαν και βαθμολογικά στην Γ' Κατηγορία Πειραιά!

από
στις 21/05/2015

Μία στροφή πριν την ολοκλήρωση των play-out της Β' Κατηγορίας Πειραιά, ο Προφήτης Ηλίας και ο Πολυκράτης δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην Β' Κατηγορία και υποβιβάστηκαν στην τελευταία κατηγορία του Πειραιά, έπειτα και από τις ήττες με 3-2 από την Σπίθα και 5-1 από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας αντίστοιχα.

Ψυχρολουσία, μπορούμε να πούμε, ότι υπέστη ο Προφήτης Ηλίας που προηγήθηκε με 2-0 στο γήπεδο της Χαραυγής επί της Σπίθας με τα γκολ των Εστυλιανίδης μόλις στο πρώτο λεπτό και του Τσιριγώτη στο 4' και κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του.

Ο Ηλιόπουλος στο 28' μείωσε για την Σπίθα, ενώ στην επανάληψη ο Παλατιανός στο 46' με πέναλτι και στο 57ο λεπτό ανέτρεψε το σκορ με το υπόλοιπο μισάωρο το ματς να γίνεται ροντέο, χωρίς όμως να αλλάζει η κατάσταση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σπίθα Νικαίας: Κυριακόπουλος, Μπεκάκος, Σέκα(62' Μόλακας), Θεοχαρίδης, Κουρτέσης, Θεοδώρου, Κοντός(66' Τσαπαρλής), Νόκες, Παλατιανός, Ντομπρίν, Ηλιόπουλος(62' Παπαδόπουλος)

Προφήτης Ηλίας: Σπαχίου, Μπόσμος, Περπερίδης, Αλ Ιμπέι(80' Τρίχας), Κίσσας, Γεωργακάκος, Άγγος, Εστυλιανίδης, Σεμέντα, Τσιριγώτης, Αγγίδης(65' Μανωλάκος)

 

Στην άλλη ομάδα που ακολούθησε την ομάδα του Πειραιά, είναι ο Πολυκράτης που έχασε με 5-1 από τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας παρότι προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με τον Παπαδόπουλο. Βέβαια, η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους, αφού στο 26ο λεπτό ο Κοκοκύρης πήρε κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης για να ισοφαρίσει με την αριθμητική υπεροχή ο Φοίνικας με τον Κολυρόπουλο στο 44'. 

Στην επανάληψη, έγινε η ολική ανατροπή με τον Σαλή στο 52' και στο 60', αλλά και τον Περάμαντζη στο 72' και στο 75ο λεπτό για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φοίνικας Αγίας Σοφίας: Γιώτης, Μπεναβίδης(46' Βορδώνης), Λεβαντής(65' Σπύρου), Αντωνίου, Μαυροειδής Β., Χρηστάκης, Κολυρόπουλος(46' Σαλής), Αγοργιανίτης, Μαυροειδής Ι., Περάμαντζης, Καλύβας

Πολυκράτης: Μαυρόπουλος, Γκινάι, Πανιτσίδης, Χαϊδάκης, Τσουμήτας, Πολίτης(61' Στυλιανάκης), Ντρακότι, Κοκοκύρης, Παπαδόπολους(68' Καράλης), Καλογερόπουλος, Ντετόπουλος(41' Ζερτίδης)