×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ζημιά στην Παλλήνη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Ζημιά στην Παλλήνη ο Ολυμπιακός Λαυρίου!

Οι ''ερυθρόλευκοι'' επικράτησαν 0-1 του Παλληνιακού με γκολ του Πανάκη στο 82'

από
στις 01/11/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0-1

 

Μεγάλο διπλό για τον Ολυμπιακό Λαυρίου ο οποίος έκανε... ζημιά στον Παλληνιακό. Οι ''ερυθρόλευκοι'' της Νεάπολης, την Κυριακή (1/11), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής νίκησαν 0-1 μέσα στην Παλλήνη, σε ένα ματς το οποίο πήγε στη δύναμη και το πάθος.

 

Ο Παλληνιακός παρότι στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε να την μετουσιώσει σε ουσία, υστερώντας στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν τη μπάλα αλλά... μέχρι εκεί, καθώς η οργανωμένη αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού κρατούσε σχετικά εύκολα το μηδέν.

 

Έτσι, ήταν φανερό πως σε ένα κλειστό ματς, όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Τελικά, οι Λαυριώτες σκόραραν στο 82' με κοντινό πλασέ του Πανάκη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και απέδρασαν με το διπλό, αναγκάζοντας τον Παλληνιακό σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

 

Αντίθετα για τους «ερυθρόλευκους» αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Μιχάλη Βλάχο στον πάγκο. Στο 90' αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Θοδωρής Τσίκλος για σκληρό μαρκάρισμα.

 

***Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαυρίου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Παλληνιακού για τη φιλοξενία και τους συνεχάρη για την άμεση επέμβαση τους, όταν πήγε να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση στην εξέδρα.

 

Διαιτητές: Μανιώτης, Χόικας, Ρούντος

(Παρατηρητής Διαιτησίας: Σούλος )

(Παρατηρητής: Κοντογιάννης)

 

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσούκας, Χρόνης, Κούσης, Τούσια, Καλούδης, Κάπος (63' Μαργιέτης), Βλάχος (75' Καβαδιας), Δαραμούσκας, Κυριόπουλος (46' Κοβάνης), Μουστόγιαννης, Μιρτάι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Γαρόζης, Βασιλείου (65' Καινούργιος), Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πανάκης, Μπεργιάννης (77' Πάνου), Δημητρόπουλος (57' Παπαγεωργίου), Έλενας, Βελετάκος, Μινάι, Ζουμάς.