×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Μήνυμα δυναμικής και... αλλαγών από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Μήνυμα δυναμικής και... αλλαγών από τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου!

Σε ανακοίνωση τους οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως «το σωματείο θα αλλάξει άρδην σε όλα τα επίπεδα» και μιλούν για ισχυροποίηση

από
στις 27/04/2016
στην ΕΠΣΑΝΑ

Ριζικές αλλαγές, σε πολλούς τομείς, φαίνεται πως θα έχουμε στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εν όψει της επόμενης σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ανακοίνωση που μας απέστειλαν τονίζουν πως η επόμενη χρονιά θα είναι σταθμός για τον σύλλογο, ο οποίος «θα αλλάξει άρδην σε όλα τα επίπεδα»! Μάλιστα, στη διοίκηση φαίνεται να κάνουν ήδη τον προγραμματισμό της επόμενης ημέρας, ενώ σύντομα θα έχουμε και τις ανακοινώσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και του προέδρου Κοσμά Λεπατατζή:

«Οπωσδήποτε, είμαστε πικραμένοι διότι η προσπάθεια και οι κόποι μαας μιας χρονιάς δεν είχαν αίσιο τέλος. Μαθαίνοντας από τα λάθη μας, η επόμενη σεζόν για το σωματείο μας θα είναι σταθμός. Το σωματείο θα αλλάξει άρδην σε όλα τα επίπεδα.

Νέοι άνθρωποι, νέα φιλοσοφία, νέος τρόπος δουλειάς θα είναι τα στοιχεία που θα βασιστεί η προσπάθεια της νέας περιόδου.

Την επόμενη εβδομάδα θα προγραμματιστεί συγκέντρωση παραγόντων και εκεί θα γίνουν ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα: Ανακοινώσεις διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά.

Τη νέα σεζόν όλοι θα δούμε έναν άλλον Ολυμπιακό, αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του. Παράλληλα, το ΔΣ και προσωπικά ο Κοσμάς Λεπατατζής θέλουν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Διονύσου κ. Ζαμάνη Διονύσιο για το ενδιαφέρον του για τον σύλλογο.

Ήδη, έχει βγει σε διαγωνισμό η αντικατάσταση του τάπητα, με τεχνητό χλοοτάπητα 7ης γενιάς, ενώ θα υπάρχουν βελτιώσεις των αθλ. Εγκαταστάσεων του γηπέδου.

Τέλος το ΔΣ του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου εύχεται Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλον τον κόσμο».