×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

ΕΠΣΑΝΑ: Όρθιος στα Γλυκά Νερά ο Κεραυνός του Πετούρη

ΕΠΣΑΝΑ: Όρθιος στα Γλυκά Νερά ο Κεραυνός του Πετούρη
από
στις 21/02/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1-1

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας απέδρασε από το γήπεδο των Γλυκών Νερών ο Κεραυνός Κερατέας παραμένοντας για δεύτερο σερί παιχνίδι αήττητος.

 

Η ομάδα του Θανάση Πετούρη κατάφερε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, κάνοντας μάλιστα τη... ζημιά στο φινάλε. Το τελικό 1-1 πάντως ανάμεσα στα δύο σωματεία της Ανατολικής Αττικής μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, ενώ το ματς διεξήχθη σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Η σαββατιάτικη (21/2) αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΑΝΑ ξεκίνησε καλύτερα για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν με κεφαλιά του Βάρδα.

 

Ο Κεραυνός δεν το έβαλε κάτω, πάντως, καταφέροντας να φύγει με την ισοπαλία από μια δύσκολη έδρα χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρίφτη στο 75', ένα πέναλτι.

 

*Τα Γλυκά Νερά έχουν παράπονα για τη διαιτησία των ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ Χ., ΜΑΚΡΗ Α., ΤΣΕΛΙΟΥ Ν.

 

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Αντωνόπουλος (75' Τεντώρος), Σότα, Ρωματζάς, Κοτζιάς, Βάρδας, Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρούμανος (80' Θεοφάνους), Τσαουσάϊ (80' Βλάχος)

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χατζάρας, Ελευθεριου, Μπάλας (88' Μαγκανάς), Πρίφτης, Πάλλης, Κετέογλου, Ρώμας (61' Παπανικολάου), Φουστέρης, Σταμάτης, Κριεμάντι, Μπόνκι,

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου 2015 20:54