×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ξέσπασε η Άνοιξη!

Ξέσπασε η Άνοιξη!

Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου διέλυσε 0-6 τον Διόνυσο

από
στις 21/01/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΟΙΞΗ 0-6

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η πρωτοπόρος Άνοιξη, που διέλυσε 0-6 τον Διόνυσο, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα, με τη διαφορά των δύο αντιπάλων βέβαια να είναι χαωτική, κάτι που φάνηκε από το πρώτο 20λεπτο, όπου το σκορ ήταν ήδη 0-3.

Η Άνοιξη χωρίς να φορτσάρει, κάνοντας και συντήρηση δυνάμεων αφού έχει Κύπελλο την Τετάρτη (αντιμετωπίζει τον Κεραυνό στην Κερατέα για τα προημιτελικά), έφτασε εν τέλει σε ένα ευρύ σκορ και απολαμβάνει πάντα την κορυφή, με... διαφορά ασφαλείας. Ο Οσμανάι στο 8' έκανε το 0-1 με προσωπική ενέργεια, ο Τρακάκης με σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 0-2, ενώ ο Δαρζέντας έγραψε στο 19' το 0-3.

Το 0-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου πέτυχε και πάλι ο Τρακάκης στο 32', από ασίστ του Τσεβά. Το 0-5 ήλθε στην επανάληψη με προβολή του Γιάννη Αθανασόπουλου μετά από κόρνερ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76' ο Κώστας Τσεβάς με το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης, αφού ο ικανός άσος βρήκε δίχτυα με σουτ από τα 30 μέτρα (η μπάλα στο παραθυράκι)!

Διαιτητές: Καρράς, Κάλλης, Μαραγκού

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Καλογρίδης, Δίμτσας, Πάλιουρας (81' Αρκατινης), Ζαβακόπουλος, Ντόφης, Βαϊόπουλος, Ραυτακόπουλος, Σκίτζας (61' Αναστασίου), Αγγελόπουλος, Αγαπητός, Μαυροκεφαλίδης (75' Χαχαλής).

ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Αθανασόπουλος Ι. Χουζούρης (60' Χατζηεμμανουήλ), Ράλλης, Γεωργούσης, Οσμανάι (46' Κεφάλας), Δρακόπουλος, Δαρζέντας (39' Μπουσδέκης), Τσεβάς.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 21:38