×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Απόβαση στην Ανθούσα από τον κόσμο του Κεραυνού Κερατέας!

Απόβαση στην Ανθούσα από τον κόσμο του Κεραυνού Κερατέας!

«Τρέλα» στον κόσμο του Κεραυνού για την ρεβάνς με την Ατλαντίδα, τι δηλώνει ο Τάκης Μακροδημήτρης – «Χωρίς ακρότητες και βία υποστηρίζουμε την ομάδα μας», αναφέρει η διοίκηση

από
στις 21/02/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Δυναμικό κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Κεραυνού Κερατέας απηύθυνε η διοίκηση εν οψει της ρεβάνς με την Ατλαντίδα στην Ανθούσα (Τετάρτη 22/2 στις 14.30) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη, στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει 1-0 και πάει στην Ανθούσα με στόχο να φύγει με σκορ πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό. Οι Κερατιώτες, που δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεση τους, δεν θα είναι... μόνοι τους στην Ανθούσα, καθώς ο κόσμος τους ετοιμάζει κανονική απόβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη τρία πούλμαν έχουν γεμίσει, χώρια βέβαια τους φιλάθλους που θα πάνε μεμονωμένα με τα δικά τους ΙΧ. Για το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλαντίδα μας μίλησε ο τεχνικός του Κεραυνού Τάκης Μακροδημήτρης, ο οποίος είπε: «Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο. Σίγουρα έχουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά δεν βασιζόμαστε εκεί. Παίζουμε με μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ, αλλά ο Κεραυνός έχει την ιστορία και το βάρος της φανέλας! Πιστεύω θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και η πρόκριση είναι 50-50. Όλοι είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε, την πρόκριση στον τελίκό».

«Χωρίς ακρότητες και βία υποστηρίζουμε την ομάδα μας ως το τέλος ακόμα και αν άδικηθουμε»

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η διοίκηση του Κεραυνού, η οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Φίλαθλοι του Κεραυνου η ώρα του ημιτελικού έφτασε. Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο σας καλούν να δώσετε Δυναμικό παρών και να στηρίξετε την ομάδα μας όπως μόνο εσείς ξέρετε. Πούλμαν θα αναχωρήσουν απο την κεντρική πλατεία στις 1:30 ( λογω μεγάλης συμμετοχής παρακαλούμε να βρίσκεστε απο νωρίς στο σημείο αναχωρήσης για να ναυλωθουν έγκαιρα και αλλα πούλμαν ). Χωρίς ακρότητες και βία υποστηρίζουμε την ομάδα μας ως το τέλος ακόμα και αν άδικηθουμε. Χαιρετιζουμε την τοποθέτηση της Κυρίας Αντωνιου ως διαιτητή και ελπίζουμε να τιμήσει τα διεθνή σήματα που φέρει, καλη επιτυχία και στους επόπτες πολυχρονιαδη , σπυροπουλο. Καλούμε το ΔΣ της Επσανα να είναι παρών στο σημαντικότερο αγώνα της ως τώρα διοίκηση τους. Καλούμε την επιτροπή διαιτησίας και Τέλος καλούμε ολα τα ΜΜΕ που ασχολούνται με τα δρομενα της ένωσης μας να βρίσκονται στο γήπεδο της ανθουσας και να καταγράψουν τον μεγαλο ημιτελικό».

ΔΣ ΑΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ