×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ο Ανδρέας Ντρένοβα νέος προπονητής στην Εθνική ομάδα Minifootball!

Ο Ανδρέας Ντρένοβα νέος προπονητής στην Εθνική ομάδα Minifootball!

Ο αρχηγός του Παθιακάκη κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο χώρο του minifootball και θα καθοδηγήσει πλέον την Ελληνική Ομάδα Minifootball στην μεγάλη πρόκληση του EMF EURO 2017 στην Τσεχία

από
στις 30/03/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

Η Ελληνική Ομάδα Minifootball ανακοινώνει πως ένα υπέροχο ταξίδι με τον Αποστόλη Γκαϊφύλλια στην άκρη του πάγκου της ολοκληρώθηκε. Μετά από 4 φανταστικά χρόνια , κατάφερε να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές και να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα. Πετύχαμε μαζί σπουδαίες νίκες εντός και εκτός γηπέδων αλλά το πιο σημαντικό, μετέδωσε στους παίχτες του την αγάπη και το πάθος του για το άθλημα και την υπερηφάνεια που απαιτείται όταν το φέρουν το εθνόσημο στο στήθος. Δεν λέμε αντίο διότι ο Αποστόλης θα είναι πάντα μέλος τις οικογένειάς μας και κομμάτι της δικής μας ιστορίας και άλλωστε στο μέλλον θα ανταμώσουμε ξανά – από οποιοδήποτε πόστο.

Την θέση του τεχνικού αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Ελληνικής Ομάδας, Αντρέας Ντρένοβα, ένας από τους παίχτες με τις περισσότερες συμμετοχές με το εθνόσημο. Ο Αντρέας κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο χώρο του minifootball και θα καθοδηγήσει πλέον την ομάδα μας στην μεγάλη πρόκληση του EMF EURO 2017 στην Τσεχία. Έχοντας διανύσει ήδη σχεδόν μία προπονητική δεκαετία στο mini ποδόσφαιρο, και μάλιστα στο χώρο των νεαρών ηλικιών, γνωρίζοντας άριστα τους παίχτες της Ομάδας και τις ανάγκες της διοργάνωσης, είμαστε βέβαιοι πως έρχονται πολύ όμορφες μέρες.

Καλή επιτυχία!