×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ετοιμάζει... βαλίτσες για την Α' κατηγορία ο Παθιακάκης!

Ετοιμάζει... βαλίτσες για την Α' κατηγορία ο Παθιακάκης!

Ένα βήμα πιο κοντά στην άνοδο η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, που επικράτησε 4-0 του Διονύσου

από
στις 30/04/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ - ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 4-0

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο και στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΣΑΝΑ βρίσκεται ο Παθιακάκης! Η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου, την Κυριακή (30/4), στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής επικράτησε εύκολα 4-0 του Διονύσου και πλέον ετοιμάζει... βαλίτσες για την άνοδο στην Α' κατηγορία. Στα του σημερινού αγώνα, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, έπαιξαν κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να αντιδράσει.

Ο Παθιακάκης, μάλιστα, προηγήθηκε νωρίς-νωρίς, όταν στο 12' ο Ρόμπολας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζακόπουλος άθελα του με αυτογκόλ από κοντά πέτυχε το 1-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα ήλθε και το δεύτερο τέρμα... Δημιουργός και πάλι ήταν ο Ρόμπολας, που αυτή την φορά με κάθετη πάσα βρήκε τον Ιορδανίδη και ο έμπειρος φορ με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη με τον Παθιακάκη αν ελέγχει απόλυτα το ματς, να κυκλοφορεί την μπάλα και να πιέζει στο μισό γήπεδο τον Διόνυσο, που πάντως στο 50' είχε καλή στιγμή με προσπάθεια του Μαυροκεφαλίδη, τον οποίο σταμάτησε με δύσκολη επέμβαση ο Παπαδόπουλος.

Ο Παθιακάκης, αφού είχε χάσει και εκείνος τρεις-τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, πέτυχε τρίτο γκολ στο 60': Ήταν ακόμα μια στημένη μπάλα με εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπολα, με τον Κωστή να σουτάρει για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήλθε στο 85' με τον νεαρό Γερογιάννη να σκοράρει με κεφαλιά, από την τρίτη ασίστ στο ματς του εκ των κορυφαίων Ρόμπολα!

***Διακριθέντες για τον Παθιακάκη οι Αρβανιτάκης, Ασημακης, Τάσιουδης και Ρόμπολας ***Ο Γιάννης Παπασταματίου χρησιμοποίησε επίσης τους Φωτίκα – Γερογιάννη που έχουν γενν. το 2000 με τον δεύτερο να σκοράρει κι όλας, ενώ έπαιξε και ο Αναστόπουλος (ετών 16) με καλή εικόνα

Διαιτητές: Πανούτσος, Γουρνιάς, Κάλλης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Κάτζος, Κωστής, Τσίγκος, Τασιούδης, Αθανασόπουλος (82' Γερογιάννης), Ρόμπολας, Ιορδανίδης (75' Φωτίκας), Γιώτης, Αρβανιτάκης (78' Αναστασόπουλος).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πολεμίτης, Δήμτσας, Πάλιουρας, Ζακόπουλος, Κώνστας, Ευαγγέλου, Σκαφίδας, Ελευθερίου, Ντόρης, Αγαπητός, Μαυροκεφαλίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Αναστασίου, Αλεξανδρής, Καμπερίδης.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 30 Απριλίου 2017 21:24