×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

«Διαστημικό» φινάλε από τον ΠΑΟ Καλυβίων!

«Διαστημικό» φινάλε από τον ΠΑΟ Καλυβίων!

Πιάνοντας υψηλή απόδοση, ο ΠΑΟ Καλυβίων γιόρτασε σε απόλυτο βαθμό την φιέστα ανόδου, καθώς επικράτησε εύκολα του Αφιδναϊκού με 6-1 και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ!

από
στις 14/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ 6-1

Με... υψηλή πτήση τα Καλύβια του Θανάση Πετούρη δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα και επικράτησαν με 6-1 του Αφιδναϊκού, δίνοντας το καλύτερο τέλος σε μια έξοχη σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που ανέβηκε στα σαλόνια της Α', όντας τρίτος και παίρνοντας το ένα από τα τρία εισιτήρια! Για τον Αφιδναϊκό ολοκληρώθηκε μια δύσκολη σεζόν, που θα τον βρεί και του χρόνου στην Β' ΕΠΣΑΝΑ.

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι παίκτες του Θανάση Πετούρη μπήκαν με διάθεση για όμορφο ποδόσφαιρο και στο 15' βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0, με τρία γκολ του νεαρού Μάτι! Ο Αφιδναϊκός είχε και πάλι ελλείψεις, καθώς κατέβηκε με 11 παίκτες και τα Καλύβια το εκμεταλλεύτηκαν στον ύψιστο βαθμό με τον Οικονομίδη να γράφει το 4-0 κοντά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το γκολ της τιμής στο 40' με ωραία ενέργεια του Μίχα και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου στο 4-1.

Στο δεύτερο ημιχρόνο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τα Καλύβια να διατηρούν πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού και τον Αφιδναϊκό να προσπαθεί, αλλά να περιορίζεται στα μετόπισθεν. Έτσι, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε κι άλλο (6-1), με τους Πανουργιά και Οικονομίδη να βρίσκουν δίχτυα, αμφότεροι και να ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο, μια έξοχη χρονιά για την ομάδα των Καλυβίων!

***Ουδείς υστέρησε για τα Καλύβια, ξεχώρισαν οι Κετέογλου, Ντίνος και Μάτι.

Ο προπονητής του Αφιδναίκού δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού (Νίκος Παναγόπουλος: « Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, για τη σεζόν 2016-2017.Εύχομαι στο Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ, σε όλες τις ομάδες, σε όλες τους προέδρους, παράγοντες, προπονητές, παίκτες, διαιτητές και όσους ακόμα είναι γύρω από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ, υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους!»

Διαιτητές: Βλάχος, Μαραγκού, Αλεξοπούλου.

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ: Κόλλιας, Καραγιάννης, Τσουμανάι, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Χασουράκης, Μάτι, Αλεξίου (60' Καρελιώτης), Οικονομίδης, Ντίνος (55' Πλάκα), Πασχάλη (40' Πανουργιάς).

ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Δήμας, Κρίστι Γκιόλα, Νικηφοράκης, Έσι, Νιχάς, Ζουβερέλης Δ., Κλίσι, Τσαλίδης, Μίχας, Κουτσούκος.