×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Ισόπαλη... «ματσάρα» στην Ανάβυσσο!

Ισόπαλη... «ματσάρα» στην Ανάβυσσο!

Με το... «πλούσιο» 3-3 ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Σαρωνικός και Άρτεμις!

από
στις 14/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΡΤΕΜΙΣ 3-3

Σε ένα όμορφο και... ανοικτό, όπως αποδείχθηκε παιχνίδι, οι Σαρωνικός και Άρτεμις πρόσφεραν, άφθονο θέαμα και ποιοτικά γκολ. Σε αυτή την τελευταία αγωνιστική, οι ομάδες του Γιώργου Τσομπανάκη και του Διονύση Γεωργουλά έπαιξαν ανοικτά, χωρίς σκοπιμότητες και είδαν το σκορ να γίνεται... «αγγλικό»! Στην 9η θέση τερμάτισε η Άρτεμις, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο Σαρωνικός Αναβύσσου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη για ποδόσφαιρο και στο 25' το σκορ ήταν ήδη στο 2-1 υπερ του Σαρωνικού, που προηγήθηκε με τα γκολ του Χαρίτου στο 14' και το 20', για να μειώσει σε 2-1 ο Κολάγκι στο 25'! Ο ρυθμός του αγώνα ήταν ανοικτός και στο 33' η ομάδα του Διονύση Γεωργουλά ισοφάρισε με το Ράσα, ενω στο 42', ξανά ο Κολάγκι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους! Το 2-3 παρέμεινε ως τέλος του πρώτου ημιχρόνου, σε ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός, όπως ήταν λογικό, έπεσε με τις ευκαιρίες να είναι λιγότερες και από τις δύο πλευρές και την κατοχή να είναι μοιρασμένη. Όσο περνούσε ο χρόνος, όλα έδειχναν πως η Άρτεμις θα κλείσει την σεζόν με ένα σκόμη μεγάλο διπλό, αλλά στο 90' ο Σαρωνικός κέρδισε πέναλντι, το οποίο εκτέλεσε ο Χρήστου και διαμόρφωσε το τελικό 3-3, σε ένα όμορφο, ανοικτό και ποιοτικό παιχνίδι!

Διαιτητές: (άριστοι) Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας, Σπίθας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τσάιμος, Μαλατάνος, Χάσκα, Μεγαγιάννης, Στουραΐτης, Παπαγιάννη (46' Κοντογιαννόπουλος), Χρήστου, κόεχλερ, Χαρίτος, Τσομπανάκης, Λέμε

ΑΡΤΕΜΙΣ: Χατζόπουλος, Βεντούρης, Παπακώστας, Καδίτης (46' Καζάλας), Διαμάντης, Κολοβός (46' Μωυσιάδης), Τσούκα, Κολαγκι, Μητσώνης, Ράσα, Φυτιλης (59' Μπαταβάνης).