Πρωτέας Π. Φωκαίας: Διαζύγιο με τον Γιώργο Δημητρόπουλο

Πρωτέας Π. Φωκαίας: Διαζύγιο με τον Γιώργο Δημητρόπουλο
από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 25/02/2020
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Ξαφνικό διαζύγιο προέκυψε ανάμεσα στον Πρωτέα και τον τεχνικό της ομάδος Γιώργο Δημητρόπουλο.

O γνωστός προπονητής με ανάρτησή του στο facebook  ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας τονίζοντας μάλιστα πως αποχωρεί ως φίλος.

 

Η σχετική ανάρτηση:

Μετά από επικοινωνία με την διοίκηση του Πρωτέα Π. Φωκαίας διαπιστώθηκε απόκλιση από το πλάνο που υπήρχε κατά την συμφωνία μας μεσούσης της περιόδου και κατά συνέπεια είναι ανέφικτη η συνέχιση της συνεργασίας για το υπόλοιπο της σεζον.

Προφανώς τα αποτελέσματα δεν βοήθησαν και όπως όλοι γνωρίζουμε στις ήττες ένας είναι ο υπεύθυνος ενώ στις νίκες όλοι, οπότε αναλαμβάνω την ευθύνη και εφόσον δεν υπάρχουν τα ανάλογα στηρίγματα εντός της ομάδας επιλέγω να αποχωρήσω σαν φίλος και γεμάτος νέες εμπειρίες.

Προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων: Όταν μιλάει ο προπονητής με τους ποδοσφαιριστές με κλειστή την πόρτα των αποδυτηρίων, θα πρέπει να υπάρχουν ΣΤΕΓΑΝΑ και όχι να βγαίνουμε πρωτοσέλιδο.

Σε αυτό εννοείται υπεύθυνος δεν είναι ο δημοσιογράφος, ο οποίος αξιοποιεί τις πληροφορίες για να παρουσιάσει το έργο του και του αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά όλοι εμείς που δεν προστατεύουμε την ομάδα για την οποία δουλεύουμε.

Η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα παντού και πάντα σε όλα τα επιτυχημένα Club.

Με εκτίμηση Δημητρόπουλος Γιώργος