Μήνυμα Σταύρου Χρυσάφη για Κορωνοιό με νόημα!

Μήνυμα Σταύρου Χρυσάφη για Κορωνοιό με νόημα!

Την αισιοδοξία του πως η κρίση που έπληξε την χώρα μας θα ξεπεραστεί και μάλιστα με δυναμικό τρόπο εξέφρασε ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 20/03/2020
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Αισιόδοξο τόνο έδωσε με γραπτή του δήλωση πριν από λίγο ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης.

Όμως το ενθαρρυντικό μήνυμά του για όσους μπορέσουν να αναλύσουν με «επιστημονικό» τρόπο το υστερόγραφο της επιστολής μάλλον παραπέμπει σε κάτι καινούργιο που έως σήμερα δεν γνώριζε κανείς!

Η υπογραφή της επιστολής συνοδεύεται από ένα τίτλο παράταξης που προφανώς παραπέμπει  σε μια νέα τάξη πραγμάτων, και πιθανόν σε μια δεύτερη κίνηση που ίσως βρίσκεται στα σπάργανα ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΑΝΑ!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Ακολουθεί η γραπτή δήλωση του κ.Χρυσάφη

 

Θέλω να ευχηθώ στους Αθλητές και του γονείς τους, στους Συλλόγους και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ , σωματική υγεία και δύναμη ψυχής στην δοκιμασία που περνάει η Πατρίδα μας ,αλλά και όλος ο Πλανήτης ,εξ αιτίας του θανατηφόρου Κορωνοιού!

 Γνωρίζω ή / και φαντάζομαι τις δυσκολίες που κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει αλλά, πιστεύω ότι ο κόσμος της ΕΠΣΑΝΑ, συνηθισμένος στην προσπάθεια και τον αγώνα ,θα ξεπεράσει τη κρίση(γιατί η κρίση θα περάσει) με τον καλύτερο και δυναμικότερο τρόπο…

 

Σταύρος Χρυσάφης

τ. Αντιπρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ & Επικεφαλής Νέας Ενωμένης Δυναμικής!

 

Προφανώς το συγκεκριμένο λογότυπο αποτελεί παρελθόν....

 

Παλιές καλές στιγμές για Γιώργο Παπαμακάριο και Σταύρο Χρυσάφη  όπου ενωμένοι διεκδίκησαν την προεδρία της ΕΠΣΑΝΑ

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020 14:17