×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Με ΜΑΤ αποχώρησε από το Κρυονέρι η αποστολή της Μάχης Μαραθώνα! (φωτο)

Με ΜΑΤ αποχώρησε από το Κρυονέρι η αποστολή της Μάχης Μαραθώνα! (φωτο)

Λίγο μετά τις 21.30!

από
στις 26/04/2015
στην ΕΠΣΑΝΑ

Όπως σας ενημέρωσε το ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ, η αναμέτρηση του Κρυονερίου με τη Μάχη στιγματίστηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν αμέσως μετά το τέλος το τελευταίο σφύριγμα, με την αποστολή των ''κίτρινων'' του Μαραθώνα να δέχεται επίθεση από μερίδα οπαδών των γηπεδούχων.

 

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της Μάχης εγκλωβίστηκαν στα αποδυτήρια στα οποία και παρέμειναν μέχρι τις 21.30! Αυτό διότι οι ελάχιστες αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο γήπεδο δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ομαλή αποχώρηση των φιλοξενούμενων, αφού απ' έξω από το γήπεδο υπήρχε ακόμα κόσμος του Κρυονερίου. Τελικά, λίγο μετά τις 21.30 έφτασε μια διμοιρία ΜΑΤ η οποία και βοήθησε ώστε να αποχωρήσει χωρίς προβλήματα η Μάχη Μαραθώνα.

 

Να σημειώσουμε πως η Μάχη Μαραθώνα αν και αδιάφορη βαθμολογικά πήρε ισοπαλία 1-1 από το Κρυονέρι, το οποίο και υποβιβάστηκε (ύστερα απ' αυτό το αποτέλεσμα) στην Β' ΕΠΣΑΝΑ. Αυτό το γεγονός φαίνεται να εξαγρίωσε μερίδα οπαδών των γηπεδούχων που δημιούργησαν τα επεισόδια και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται.

***Φωτό που ανέβασαν ποδοσφαιριστές της Μάχης Μαραθώνα στο Facebook!

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 22:00