Ολυμπιακού Αγ,Στεφάνου : Με τριπλό ''τρομοκρατικό'' χτύπημα Σαπαλίδη 4-1 τον Παθιακάκη!

Ολυμπιακού Αγ,Στεφάνου : Με τριπλό ''τρομοκρατικό'' χτύπημα Σαπαλίδη 4-1 τον Παθιακάκη!

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου που προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0!

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 13/09/2020
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

Τρομερό ξεκίνημα σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο για τον Ολυμπιακό που μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, και κέρδισε άνετα τον Γιάννη Παθιακάκη με 4-1.

Ορεξάτος από το πρώτο λεπτό ο Ολυμπιακός έδειξε τις προθέσεις του από πολύ νωρίς .

Μόλις στο 16 ο Κότσι με σουτ έλυσε το αμυντικό σύμπλεγμα του Παθιακάκη κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο συνήθης ύποπτος και δεινός σκόρερ Σταμάτης Σαπαλίδης με έξυπνο και μοναδικό τρόπο έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί για δεύτερη φορά στα δίχτυα του φοβερού σήμερα τερματοφύλακα του Παθιακάκη κάνοντας στο 18 το 2-0!

Όμως τα «πάντσερ» του Γιάννη Μαγγίνα δεν ήθελαν να σταματήσουν εκεί….

Στο 36 λεπτό και πάλι ο Σαπαλίδης σκοράρει και γράφει το 3-0 κάνοντας 2 τα προσωπικά του τέρματα!

Το κλείσιμο το Α ημιχρόνου δεν είχε κάποια αλλαγή στο δείκτη του σκορ.

Τα βασικά στοιχεί του Α ημιχρόνου ήταν η μεγάλη διάθεση των γηπεδούχων που είχε σαν αποτέλεσμα εκτός από τα 3 γκολ , την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη έπαιξε ελεύθερα  χωρίς σκοπιμότητες και με περίσσιο θράσος απέναντι  στους υποψήφιους πρωταθλητές διεκδίκησε και δημιούργησε φάσεις μπροστά στα καρέ του Μουλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον αιφνιδιασμό των φιλοξενουμένων που με τον Κατσιγιάννη μείωσε σε 4-1 και άνοιξε την όρεξη και για κάποια άλλα γκολ…

Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Μαγγίνα και πάλι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και εγκαταστάθηκαν για αρκετή ώρα στην περιοχή του  Πηδουλα  ο οποίος είχε σπουδαίες αποκρούσεις στο ενεργητικό του στο Β μέρος.

Ο Σαπαλίδης ήταν αυτός που με τρίτο προσωπικό τέρμα «φρέναρε» για τα καλά τις ορέξεις… των φιλοξενουμένων καθώς στο 58 με κοντινό  πλασέ έγραψε το τελικό 4-1!

Δίκαιο πέρα για πέρα το σημερινό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου που έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα .

Οι παίκτες του έδειξαν σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό γνωρίζοντας πως τίποτα δεν θα τους χαριστεί στην φετινή χρονιά και έκαναν αυτό που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη ο Γιάννης Παθιακάκης αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη στην Α ΕΠΣΑΝΑ και με το ελεύθερο ποδόσφαιρο που έπαιξε έδειξε πως  το μέλλον ανήκει στα αμούστακα παιδάκια της ακαδημίας  και που σήμερα έδειξαν πως δίκαια ο προπονητής τους έδωσε νέες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που διψούν στην κυριολεξία για διάκριση.

Το σίγουρο είναι πως κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος όποιος δεν υπολογίσει τον Παθιακάκη θα το πληρώσει ακριβά…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία κιτρίνισε 3 φορές την γηπεδούχο ομάδα!

 

 

Διαιτησία: Φωστέρης -  Κυριακόπουλος – Μακρής

Παρατηρητής: Σακαρελλος Γεώργιος

 

Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου Μουλας, Ντζιος, Μαναλης(85 Φελεκης), Μαγγινας Γ (77 Μαγγίνας Θ) , Παπαδογιωργάκης, Καστρατι, Κοτσι(64 Βιτωρος), Παππας, Σαπαλίδης, Χισο (77 Μανιδάκης), Abdurahmani (64 Ναουμ)

 

Γιάννης Παθιακάκης

Πηδουλας, Ανεζυρης(Δηματσας), Κατσαριδης(65 Στασης), Σιατη, Mangalagiu, Αγγελίνας(56 Δρόσος), Κωστενογλου(77 Αμπουλος), Κατσιγιάννης, Μπουρμπουλης, Ρομπολας, Λιακος (77 Γερογιάννης)

 

 Χατ τρικ με το καλημέρα για τον Σταμάτη Σαπαλίδη 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 22:05