Μπακοδήμος (Χαϊδάρι) στο Πάμε Μπάλα: «Η διοίκηση με έπεισε για το πλάνο»

Μπακοδήμος (Χαϊδάρι) στο Πάμε Μπάλα: «Η διοίκηση με έπεισε για το πλάνο»
από Παύλος Χυτήρης
στις 24/12/2021

Ο τερματοφύλακας του Χαϊδαρίου και εκ των κορυφαίων πορτιέρε της Α' ΕΠΣΑ, Σταύρος Μπακοδήμος μιλάει στο Πάμε Μπάλα για την πορεία του πρωτοπόρου του Δ' ομίλου και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

 

Για την βελτίωση της ομάδας από την έλευσή του και μετά:

Η ομάδα ξεκίνησε με ατυχίες όπως όλοι γνωρίζουν και το τελευταίο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι το αγωνιστικό στις 3 πρώτες αγωνίστηκες, πέρα από αυτό όμως πιστεύω πως η έλευση μου έδωσε την ελπίδα και την ανάγκη σε όλα τα παιδιά να δείξουν αυτό που αξίζουν κάτι που φάνηκε στην έως τώρα προσπάθειά μας.
Για το πρόσθετο βάρος του παιχνιδιού με την Διάνα μετά την ήττα της Ελπίδας:
Το ματς με την Διάνα ήταν ένα παιχνίδι το οποίο μετά την γκέλα της Ελπίδας είχε όντως μια άλλη βαρύτητα και έπρεπε να το διαχειριστούμε επαγγελματικά. Το αποτέλεσμα ήταν ο μόνος στόχος πέραν της οποιασδήποτε απόδοσης. 
 
Για το αν το Χαϊδάρι μπορεί να διαχειριστεί το βάρος της πρωτιάς:
Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν μέρος αυτής (της μάχης για την πρωτιά).
 
Για το τι τον έκανε να πάει σε ομάδα της Α' ΕΠΣΑ μετά από μια χρόνια πορεία σε Β' και Γ' Εθνική:
Συζητήθηκε πολύ ότι ήμουν χωρίς ομάδα όταν πήγα στο Χαϊδάρι και αυτό είναι λάθος. Έφυγα από την πρώην ομάδα μου για να πάω στο Χαϊδάρι γιατί οι παράγοντες και η διοίκηση με έπεισαν με το πλάνο που είχαν σχεδιάσει και έμεινα ικανοποιημένος.
Η «σούμα» του ποδοσφαιρικού 2021:
Για το ποδόσφαιρο το 2021 ήταν ίσως η πιο δύσκολη χρόνια. Για όλους τους ποδοσφαιριστές και ποσό μάλλον για τους ερασιτέχνες που καλούνταν να επιστρέψουν από μεγάλη αποχή αλλά και να αποδώσουν όπως πριν.
Για τις φιλοδοξίες του:
Σίγουρα έχω σκοπό να επιστρέψω στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 21:38