×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 570

Πέρασε και από τον Ωρωπό το... «τρένο» της Άνοιξης!

Πέρασε και από τον Ωρωπό το... «τρένο» της Άνοιξης!

Απέδρασε με το τρίποντο και από τον Ωρωπό (0-1) η Άνοιξη και έχοντας εξασφαλίσει την άνοδό της από την προηγούμενη αγωνιστική, επιζητά μόλις έναν βαθμό και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ!

από
στις 06/05/2017
στην ΕΠΣΑΝΑ

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ - ΑΟ ΑΝΟΙΞΗ 0-1

Για το πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΑΝΑ, το... τρένο που ακούει στο όνομα Άνοιξη δεν σταμάτησε ούτε στον Ωρωπό και με το 0-1 απέδρασε με το τρίποντο της νίκης. Απομένει η κατάκτηση ενός βαθμού την 34η και τελευταία αγωνιστική με τον Παλλαυρεωτικό εντός, και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι εισήλθαν στο γήπεδο έχοντας για το πρώτο τέταρτο τον ίδιο ρυθμό, με την Άνοιξη από το 20' και μετά να ανεβάζει τις γραμμές της και να δημιουργεί κλασσικές ευκαιρίες με τους Κεφάλα, Δαρζέντα(2) και Μίρι Οσμανάι να μην μπορούν να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου. Η Άνοιξη διατηρούσε εύκολα την κατοχή, ενω δημιουργούσε και τις ευκαιρίες, αλλά η αστοχία δεν της επέτρεψε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κι άλλο την πίεση, με τους γηπεδούχους, παρ' όλα αυτά να χάνουν στο 52' μοναδικό τετ α τετ με τον Φίλη, με τον Μουλά να απεκρούει. Στο 64', όμως, η αστοχία των παικτών της Άνοιξης έπαψε να υπάρχει και έγινε το 0-1, μετά από ασίστ του Οσμανάι και όμορφο σουτ του Κεφάλα. Από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε, με την Άνοιξη να δείχνει πιο επικίνδυνη και τον Ωρωπό να περιορίζεται, κυρίως, στα αμυντικά του καθήκοντα. Το 0-1 δεν άλλαξε ως το φινάλε και η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου συνέχισε την πορεία της, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

***Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Άνοιξη, αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 90' ο Γιοδαμπαλης.

***Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο πρόεδρος της Άνοιξης, Τάσος Αγγέλικας, δήλωσε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ: «Εύχαριστούμε τη διοίκηση του Ωρωπού για την άψογη και υποδειγματική φιλοξενία.»

Διαιτητές: Αντωνίου, Πολυχρονιάδης, Μήταρης.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Οσμάν, Μήτρου, Αμπαζή, Αλιάι, Μπραχιμάι, Μπαλώκας Γ., Παπαγεωργίου, Μίχας, Φιλής, Κάναρης, Ευφραιμίδης (75' Κανάτας).

ΑΟ ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Μπαξεβάνης, Τρακάκης, Κυριάκης, Ελούνα-Αμπέλε, Ράλλης, Οσμανάι, Τσιούμας (Γιομπαδάλης 80'), Κεφάλας, Δρόσος (Μπουσδέκης 71'), Δαρζέντας (Γεωργούσης 50')

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 06 Μαϊος 2017 21:57