Νίκη Δροσιάς Ι Συγχαρητήρια στον Πέτρο Μπόντζο

Νίκη Δροσιάς Ι Συγχαρητήρια στον Πέτρο Μπόντζο
από Παμε Μπάλα
στις 15/04/2024
στην ΕΠΣΑΝΑ

 

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΟΥΤΣ!
Ο Πέτρος Μπόντζος είναι ο προπονητής που με σκληρή δουλειά και συγκλονιστική προσπάθεια επανέφερε την αγαπημένη μας ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών, γι’ αυτό του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Μέλος της χρυσής γενιάς του Απόλλωνα Σμύρνης επί εποχής Κώστα Αλαμάνου, συμπαίκτης του ιπτάμενου Ολλανδού Ρενέ Βαν ντε Κέρκοφ, των Φαμπιάτου, Τζιβόγλου, Ράμμου, Σβορώνου, Αλέκου Παπαγεωργίου, Μαγγιώρου, αγωνίστηκε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής από το 1980 έως το 1987 στην Α’ Εθνική. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα το 1977 και έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες (παίδων, Νέων, Ελπίδων) πριν της ανδρών.
Την αγωνιστική περίοδο 2005-06, διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Επίσης, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν, επί προεδρίας Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για δύο χρόνια γενικός αρχηγός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στη Superleague 2.
Ο καταξιωμένος τεχνικός ήρθε στη Δροσιά αρχές Νοεμβρίου 2023 και έκτοτε υπό τις οδηγίες του η ομάδα μας, ΝΙΚΗ, έχει κερδίσει μέχρι τώρα 25 πόντους (7 νίκες-4 ισοπαλίες), ενώ το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, απομένουν τρεις αγωνιστικές. Τα καλύτερα έρχονται…