×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 576

Συνέχεια ανακοινώσεων... από Δευτέρα στη Νίκη

Συνέχεια ανακοινώσεων... από Δευτέρα στη Νίκη
από
στις 09/07/2017
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το πρώτο "μπαράζ" ανακοινώσεων στη Νίκη Βόλου, με τους Μέτσε, Παπαδήμα, Δημολιό, Βέργο, Βουρδάκη και Ματθαίου να είναι οι πρώτοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, οι οποίοι συμφώνησαν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία στο Βόλο και τους κυανόλευκους.

Παρ' όλα αυτά, η εβδομάδα που έρχεται, ενδέχεται να είναι ακόμα πιο... "καυτή" για τους φίλους της ομάδας του Βόλου, καθώς πέρα από τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθούν και οι πρώτες μεταγραφές των κυανόλευκων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του pamebala.gr, η Νίκη θα κρατήσει συνολικά περίπου έντεκα με δεκατρείς ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ (έχουν ήδη ανακοινωθεί οι πρώτοι έξι), ενώ οι προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν θα είναι τόσες που το ρόστερ της αγωνιστικής σεζόν 2017-2018 δε θα ξεπερνά τους 25 παίκτες.

Στο κομμάτι των ανανεώσεων, σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι νεαροί Τσιανάκας και Ράπτης, οι οποίοι θα ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενώ οι ιθύνοντες της ομάδας της Νίκης κάνουν τα αδύνατα - δυνατά, προκειμένου να κρατήσουν ακόμα τέσσερις με πέντε παίκτες, οι οποίοι πέρσι είχαν ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό "rotation" του Στέφανου Ξηροφώτου. Μεταγραφικά, η Νίκη συζητά με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με ορισμένους εξ' αυτών να είναι ψηλότερα στη λίστα και πιο κοντά στο να συμφωνήσουν με τους κυανόλευκους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, σε συνεργασία με το προπονητικό δίδυμο Μπούις - Ξηροφώτο, επιθυμούν να προχωρήσουν σε δοκιμασμένες λύσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχουν φορέσει ξανά την φανέλα της Νίκης στο παρελθόν ή έχουν αντιμετωπίσει τη Νίκη ως αντίπαλο αρκετές φορές, με τις προηγούμενες ομάδες τους, πράγμα που έχει γράψει πρώτο το pamebala.gr, πριν μερικές εβδομάδες.

Από Δευτέρα, λοιπόν, τα... σπουδαία στον Βόλο και τη Νίκη, όταν θα συνεχιστεί ο "οργασμός" ανακοινώσεων, τόσο με ανανεώσεις, όσο και με προσθήκες.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 17:18