Γεράκης: «Ορόσημο για Αχιλλέα Περαίας τα δυο σερί εντός»

Γεράκης: «Ορόσημο για Αχιλλέα Περαίας τα δυο σερί εντός»

Ο Γιώργος Γεράκης είναι σταθερή αξία στον Αχιλλέα Περαίας λόγω της εμπειρίας του

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 25/11/2017
στην ΕΠΣΜ

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Αχιλλέα Περαίας, Γιώργος Γεράκης, μίλησε στο «pamebala.gr» για τα δυο κρίσιμα σερί παιχνίδια εντός, με Ορφέα Σουρωτής το Σάββατο και στη συνέχεια με Αναγέννηση Ρυσίου. Αναλυτικά, ο Γεράκης (πρώτος από αριστερά επάνω στη φωτο) που ήρθε το καλοκαίρι από τον Θρίαμβο Ταγαράδων, τόνισε: «Έχουμε δυο δύσκολα ματς, με Ορφέα Σουρωτής και Ρύσιο στην έδρα μας, είναι ορόσημο για τη συνέχειά μας στο πρωτάθλημα, τη μετέπειτα πορεία μας. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε συγκομιδή, στα τελευταία παιχνίδια ο Αχιλλέας έδειξε χαρακτήρα, ότι δεν χάνει στα δύσκολα και ότι μπορούσαμε να έχουμε παραπάνω πόντους. Αρχικά, πάμε για νίκη με τον Ορφέα, θα τα δώσουμε όλα και οτι βγει. Όσο για την παραίτηση του προπονητή μας, Χρύσανθου Κασλή, μιλάω εκ μέρους όλων των παικτών, μας ταρακούνησε, γιατί με αυτόν ξεκινήσαμε να χτίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Απ’ όλους μας υπήρξε σεβασμός και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, μακάρι να μπορούσε να αλλάξει κάτι».

Μόνος απών για την Περαία θα είναι ο τραυματίας Ασλανίδης, ενώ τους "πράσινους" θα κοουτσάρει ο Νίκος Παπαγεωργίου, βοηθός και συνάμα τεχνικός στο εφηβικό. 

 

Θεόφιλος Ψυχογιος

Θεόφιλος Ψυχογιος

O Θεόφιλος Ψυχογιός γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1984 στην Καβάλα και από το 2002 είναι αθλητικός συντάκτης στη Θεσσαλονίκη, ενασχολούμενος κυρίως με τις κατηγορίες Β΄ και Γ΄ Εθνική. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και του ΠΣΑΤ ενώ έχει εργαστεί στις εφημερίδες GOAL NEWS (2002-2004), ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (2004-2008), METROSPORT (2008-2009), ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (2009-2013), MATCH REPORTS (2013) και ARENA PRESS (2014 ως τώρα). Επίσης, κατά καιρούς συνεργάστηκε με τα ραδιόφωνα EXTRA 103 FM, METROPOLIS 95.5, LIBERO 107.4, ARENA FM 89.4, τα περιοδικά MATCHBALL και MVP, ενώ έχει τηλεοπτικές παρουσίες σε ΩΜΕΓΑ TV (2004) και ΕΓΝΑΤΙΑ (2012).

Για ενάμιση χρόνο διατέλεσε υπεύθυνος τύπου και ιστοσελίδας στην Αναγέννηση Επανομής στη Φούτμπολ Λιγκ (5/2011-11/2012) και εργάστηκε στις ιστοσελίδες onsports.gr, mikriliga.com, dokari.gr, newsbomb.gr, arenafm.gr, ενώ πέρυσι για ένα τετράμηνο δίδαξε δημοσιογραφία σε ιδιωτικό ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.