Γεράκης: «Κερδίζει και καθαρίζει τη σωτηρία την Κυριακή ο Αχιλλέας Περαίας με το Ρύσιο»

Γεράκης: «Κερδίζει και καθαρίζει τη σωτηρία την Κυριακή ο Αχιλλέας Περαίας με το Ρύσιο»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/05/2018
στην ΕΠΣΜ

Μήνυμα αποφασιστικότητας και… σιγουριάς, ότι δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα και δεν θα χρειαστεί άλλο ματς μπαράζ για τη σωτηρία, έστειλε ο αρχηγός του Αχιλλέας Περαίας, Γιώργος Γεράκης.

Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, με δηλώσεις στο «pamebala.gr» αναφέρθηκε στον «τελικό» για παραμονή στην Α΄ κατηγορία και υποβιβασμό, την Κυριακή εντός με την Αναγέννηση Ρυσίου, επισημαίνοντας: «Για εμάς ισχύει το νίκη ίσον σωτηρία. Ο αντίπαλος πρέπει να κάνει δυο νίκες. Είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν έχουμε απουσίες για τον Νίκο Παπαγεωργίου. Έχουμε υποχρέωση στους εαυτούς μας να σώσουμε την ομάδα. Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις και εμείς οι παίκτες που μείναμε, ως γροθιά, κρατήσαμε όρθιο τον Αχιλλέα Περαίας. Πήραμε αποφάσεις που έπρεπε εμείς οι παίκτες και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για την υπόσχεση που δώσαμε και την αξιοπρέπεια που δείξαμε σε όλο αυτό το διάστημα του πρωταθλήματος. Για εμάς το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το τελευταίο. Δεν θα υπάρξει δεύτερο! Θα τα δώσουμε όλα ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, τον έχουμε ανάγκη. Η Περαία έχει μόνο εκπρόσωπο τον Αχιλλέα».

Φωτογραφία του George Gerakis.

Φωτογραφία του George Gerakis.

Θεόφιλος Ψυχογιος

Θεόφιλος Ψυχογιος

O Θεόφιλος Ψυχογιός γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου του 1984 στην Καβάλα και από το 2002 είναι αθλητικός συντάκτης στη Θεσσαλονίκη, ενασχολούμενος κυρίως με τις κατηγορίες Β΄ και Γ΄ Εθνική. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜΘ και του ΠΣΑΤ ενώ έχει εργαστεί στις εφημερίδες GOAL NEWS (2002-2004), ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ (2004-2008), METROSPORT (2008-2009), ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ (2009-2013), MATCH REPORTS (2013) και ARENA PRESS (2014 ως τώρα). Επίσης, κατά καιρούς συνεργάστηκε με τα ραδιόφωνα EXTRA 103 FM, METROPOLIS 95.5, LIBERO 107.4, ARENA FM 89.4, τα περιοδικά MATCHBALL και MVP, ενώ έχει τηλεοπτικές παρουσίες σε ΩΜΕΓΑ TV (2004) και ΕΓΝΑΤΙΑ (2012).

Για ενάμιση χρόνο διατέλεσε υπεύθυνος τύπου και ιστοσελίδας στην Αναγέννηση Επανομής στη Φούτμπολ Λιγκ (5/2011-11/2012) και εργάστηκε στις ιστοσελίδες onsports.gr, mikriliga.com, dokari.gr, newsbomb.gr, arenafm.gr, ενώ πέρυσι για ένα τετράμηνο δίδαξε δημοσιογραφία σε ιδιωτικό ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης.