×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 553

«Απασφάλισαν» τη βόμβα Τζανιδάκη στον Ερμή Κορυδαλλού

«Απασφάλισαν» τη βόμβα Τζανιδάκη στον Ερμή Κορυδαλλού

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για τον Ερμή Κορυδαλλού, καθώς απέκτησε με κάθε επισημότητα τον Αντώνη Τζανιδάκη, έναν ποδοσφαιριστή, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, μπορεί να ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο.

από
στις 01/08/2015
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Με την έναρξη του μήνα , ήρθε άλλη μία σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας. Η Διοίκηση με συντονισμένες ενέργεις κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή ενός από τα σημαντικότερα ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Η Διοίκηση του Ερμής έχει την χαρά να ανακοινωνεί την συνεργασία της με τον κορυφαίο νεαρό μεσοεπιθετικό Τζανιδάκη Αντώνη. Ο Αντώνης με σημαντική παρουσία τόσο στην ομάδα του όσο και σε όλες τις ομάδες των μικτών Πειραία, φτάνοντας να αγωνιστεί στο Στάδιο Καραΐσκάκη με την ομάδα της Περιφέρειας Αττικής, είχε γίνει "στόχος" αρκετών ομάδων υψηλότερων κατηγοριών οι οποίες επιθυμήσουν διακαώς την απόκτηση του. Με συντονισμένες ενέργεις όμως η Διοίκηση απέκτησε τον ποδοσφαιριστή, δείχνωντας στο ίδιο πόσο πολύ ήθελε την συμφωνία μαζί του, αλλά και στους τελευταίους "άπιστους" ότι και θέλει και μπορεί και θα υλοποιήσει όλα όσα δήλωσε. Την επιστροφή του Ερμή στην κορυφή. Καλως ήρθες Αντώνη καλη παραγωγική χρονιά με υγεία».
 
Παράλληλα ο νεαποκτηθείς μεσοεπιθετικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου προς το πρόσωπό έπαιξε καταλυτικό ρόλο.
 
«Οι ενέργειες και η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι του Ερμή έγυραν την ζυγαρία υπέρ τους. Το πόσο μεγάλη ομάδα ειναι ο Ερμής και πόσο βαρία είναι η φανέλα του ίσως είμαι ο τελευταίος που πρέπει να μιλήσει. Θέλω να πω οτι ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο του Ερμή κ. Πρέκα Κ. για όλα όσα έκανε και έδειξε προς το προσωπό μου και να είμαι και εγώ αντάξιος των προσδοκιών της Διοίκησης. Ελπίζω ότι και εγώ θα βάλω ένα λιθαράκι μαζί με τους συμπαίκτες μου ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Ευχαριστώ».
 
Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 20:17