×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Τρομερό ξέσπασμα για τη Σπίθα, 5-0 το Χατζηκυριάκειο

Τρομερό ξέσπασμα για τη Σπίθα, 5-0 το Χατζηκυριάκειο

Μαγευτική εικόνα στο δεύτερο μέρος για την Σπίθα Νικαίας που επικράτησε 5-0 το Χατζηκυριάκειο.

από
στις 07/02/2016

Ενα εκρηκτικό πρώτο εικοσάλεπτο στην αρχή του δευτέρου μέρους, η Σπίθα Νικαίας επικράτησε 5-0 της ΑΕ Χατζηκυριάκειο στο γήπεδο του ΣΕΦ και πλέον ελπίζει να βγει από την ζώνη των πλέι άουτ.

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να μην έκρυβε όμορφο ποδόσφαιρο και με πολλές φάσεις, ωστόσο στην επανάληψη η Σπίθα ήταν... μαγευτική. Ο Καφαταρίδης με το... καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο (46') άνοιξε το σκορ για τους Νικαιώτες, με τον ίδιο να πετυχαίνει χατ-τρικ στα επόμενα λεπτά χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 59' και στο 63'. 

Στο 60ο λεπτό βρήκε δίχτυα ο Μιχαηλίδης, κάνοντας προσωρινά το σκορ 0-3, με τον Βυργιώτη να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 66ο λεπτό. 

Διαιτητής: Λεμπέσης Π., Βάλσαμος Α., Γαρούφος Π. 

ΑΕ Χατζηκυριάκειο: Ρίμπας, Γεωργίου Γ., Γόγολης (69' Λιναρδάτος), Κούκουρας (17' Σόφιος λ.τρ.), Ζάχαρης, Κουρκούλης, Μπάλιας, Φουάντ, Κεσανίδης, Ισσαρης, Χαλκιόπουλος (75' Γεωργίου Α.)

Σπίθα Νικαίας: Νταβτιάν, Θεοχαρίδης, Παπαδόπουλος Π., Μόλακας, Φωτόπουλος, Θεοδώρου, Μιχαηλίδης, Αζιζάι (70' Στάθης), Καφαταρίδης, Ηλιόπουλος (77' Νόκες), Παπαδόπουλος Σ. (55' Βυργιώτης)