×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Βαθμολογική ανάσα για τον ΑΟΚ Φαλήρου

Βαθμολογική ανάσα για τον ΑΟΚ Φαλήρου
από
στις 08/02/2016

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟΚ Φαλήρου, ο οποίος επικράτησε 3-2 της Θύελλας/Αχιλλέας Κορυδαλλού για την 19η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

Η ομάδα του Φαλήρου μπήκε εξαιρετικά στην αναμέτρηση, έχοντας τον έλεγχο της μπάλας και ανά πάσα στιγμή έφταναν στην αντίπαλη εστία. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με τον Λαδιά στο 13ο λεπτό, ενώ ο Κουτρίδης στο 26' διπλασίασε τα τέρματα για τον ΑΟΚ Φαλήρου.

Οι Κορυδαλλιώτες ανέβασαν την απόδοσή της -βοήθησαν και οι γηπεδούχοι σε αυτό- και ο Καρακασίδης στο 33' μείωσε σε 2-1. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης μείωσε και σε 3-2 με πέναλτι, ενώ είχε κάνει το 3-1 νωρίτερα για τον ΑΟΚ Φαλήρου με δεύτερο προσωπικό γκολ ο Κουτρίδης.

Διαιτητής: Καλημέρης Ν., Τίκας Ν., Σερέπας Α.

ΑΟΚ Φαλήρου: Χαραλαμπίδης, Μέκι Ομάρ, Τσιάκας (68' Παλεστίδης), Μανωλάκης, Σιάκουλης, Σαμιώτης, Κουτρίδης (85' Δουσμανόπουλος), Κάραβος, Μπόλης, Λαδιάς, Σκορδίλης (52' Στεφανίδης)

Θύελλα/Αχιλλέας Κορυδαλλού: Σαπάτης, Υφαντίδης Κ., Τζουμανάι, Μπουρογιαννόπουλος (46' Κυρανού), Γρηγοριάδης, Κολώνης (60' Κατσάρας), Ηλιάδης, Χαροκόπος, Γκάνι, Καρακασίδης, Μούρτζης (46' Ευθυμιάδης)