×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Εβρεχε γκολ στο Μοσχάτο, 7-2 ο Περαμαϊκός τη Θύελλα!

Εβρεχε γκολ στο Μοσχάτο, 7-2 ο Περαμαϊκός τη Θύελλα!

Βροχή έπεφταν τα γκολ στο Μοσχάτο!

από
στις 04/04/2016

Από τα πιο παραγωγικά παιχνίδια της σεζόν έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου, με την τοπική Θύελλα να γνωρίζει την ήττα με το εντυπωσιακό 7-2(!) από τον Περαμαϊκό για την 27η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

 

Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν χωρίς να έχουν βαθμολογικό κίνητρο, παίζοντας ελεύθερα και με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν δύο φορές με τον Σπυριδάκη στο 14' για το 1-0 και τον Μπάρδη από το σημείο του πέναλτι στο 36ο λεπτό για το 2-1, με τον Περαμαϊκό στη συνέχεια να είναι καταιγιστικός.

 

Ισοφάρισε δύο φορές με τον Ταμπουρατζή στο 21' (1-1) και τον Καντάρα στο 48' (2-2) και με επιθετικό κρεσέντο όχι μόνο έκαναν την ανατροπή, αλλά έφτασαν και το σκορ σε διαστάσεις θριάμβου. Συγκεκριμένα, ο Ρεϊσόπουλος με αυτογκόλ στο 65' έδωσε το προβάδισμα στον Περαμαϊκό με τους Μαυράκη (67' και Ταμπουρατζή (69') να αυξάνουν τον δείκτη του σκορ. Οι Κωνσταντίνου (71') και Στεφανής (90') διαμόρφωσαν το τελικό 2-7!

 

Διαιτητής: Μαρινάκης Κ., Σδραλής Γ., Φωτιάδης Κ.

 

Θύελλα Μοσχάτου: Σαολί, Ζακόλι, Ρεϊσόπουλος, Νομικός, Μάνεσης, Τζέκα, Γεωργιάδης (58' Σπυριδάκης Α. λ.τρ.), Μπάρδη, Σπυριδάκης Σ., Ασιέγκμπου, Καρακίτσος

 

Περαμαϊκός: Μεϊμάρογλου (76' Γαϊτάνος), Παναγόπουλος (55' Κουτσούμπας), Καντάρας, Καραγιάννης, Αγγελετάκης, Κατσιγιάννης, Στεφανής, Κωνσταντίνου, Ταμπουράκης, Μαυράκης, Παπακαλοδούκας (72' Σακελλάριος)