×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Δύσκολο τρίποντο για την Αίγινα, 1-0 τον Αρη Αμφιάλης

Δύσκολο τρίποντο για την Αίγινα, 1-0 τον Αρη Αμφιάλης

Στην τελευταία παράσταση της σεζόν εντός έδρας.

από
στις 18/04/2016

Με τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» τις εντός έδρας παρουσίες η Αίγινα, η οποία επικράτησε 1-0 του Αρη Αμφιάλης στο γήπεδο της Αίγινας για την 29η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Πειραιά.

 

Οι νησιώτες ήθελαν να δώσουν χαρά στους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο για την τελευταία παράσταση της σεζόν, ωστόσο το άγχος εμπόδισε να παίξουν καλό ποδοσφαίρο και να πετύχουν μια νίκη με πολλά γκολ. Οι φιλοξενούμενοι προετοιμάζονται για πλέι άουτ και παρουσιάστηκαν όσο καλύτερα γινόταν ώστε να παραμείνουν σε καλή κατάσταση.

 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Νεκτάριος Μπακόμητρος στο 86ο λεπτό και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

 

Διαιτητής: Πουλόπουλος Θ., Χασάπης Ν., Ιωαννίδης Ν.

 

ΑΕ Αίγινα: Μπακόμητρος Κ., Σαχίνι, Σκλάβαινας (62' Κάτσας), Πάλλης, Αγγελάκης (46' Κουβάτσος), Παπαδόπουλος, Πασχάλης, Τσάνης (82' Γκιόκα), Γιαννούλης, Μπακόμητρος Ν., Τζιώτης

 

Αρης Αμφιάλης: Κουλούρης, Προδρομίδης, Πόλλιας, Παπαδόπουλος, Μπολότης, Μπάχος (60' Ασλάνογλου), Κουδουνάκος, Ταλαμπέκος (67' Χούσος), Γεωργαλάκης, Σβόλης (79' Χριστοφής), Πολυχρονάκης