×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Τσιτούρας: «Γελάει όλος ο Πειραιάς με την ΕΠΣ»

Τσιτούρας: «Γελάει όλος ο Πειραιάς με την ΕΠΣ»

«Γελάει όλος ο Πειραιάς με την ΕΠΣ»

από
στις 19/05/2016

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 στο ημίχρονο όταν και αποφάσισε να μην κατέβει στην ανάπαυλα επειδή την ίδια ώρα είχε αναβληθεί το Χαλκηδόνα - Νίκη Ρέντη.

Οι υπεύθυνοι του Αστέρα θέλησαν με την απόσυρση τους να δείξουν πως όταν θα γινόταν ο άλλος αγώνας μπαράζ θα ήξεραν το αποτέλεσμα και τι θα τους συνέφερε...

Ετσι. προτίμησαν να πέσουν από μόνοι τους παρά να τους υποβιβάσουν... με τον πρόεδρο του Αστέρα Νίκαιας, Βασίλη Τσιτούρα να μιλάει στο SDNA για το απίστευτο περιστατικό.

Κύριε Τσιτούρα, ποιός ήταν ο λόγος της αποχώρησης της ομάδας στο ημίχρονο του αγώνα με τον Φαληρικό;

«Ο λόγος ήταν γενικά η αντιμετώπιση που είχαμε διαιτητικά όλη τη χρονιά από την Ένωση μας. Όσον αφορά τον χτεσινό αγώνα δεν τηρούνταν η ευθυγράμμιση, η ευνομία και η ισονομία».

Έχει ξαναγίνει ποτέ πριν κάτι τέτοιο;

«Νομίζω ότι στο πρωτάθλημα του Πειραιά δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Εμείς τολμήσαμε και το κάναμε γα λόγους αξιοπρέπειας, να σώσουμε το πειραϊκό ποδόσφαιρο από διάφορα σχόλια που μπορεί ο καθένας να κάνει δίκαια ή άδικα».

Ποιός είναι ο λόγος που η ομάδα υποβιβάστηκε;

«Ο λόγος είναι μια δικιά μας απόφαση. Όπως είπα και πριν αφορούσε τον τρόπο σκέψης, την κουλτούρας μας και τον αθλητικό πολιτισμό μας, όπως εμείς τον εννοούμε. Εμείς κάναμε μια πράξη αντίστασης σε φαινόμενα αθλητικού φασισμού».

Τι συνέβη στο άλλο παιχνίδι και σας ώθησε στην κίνηση αυτή;

«Συνέβη το ότι αρρώστησε ο ένας επόπτης και δεν έγινε το παιχνίδι. Εμείς αυτό το οποίο ξέρουμε είναι ότι ο αγώνας μπορεί να γίνει και με έναν επόπτη. Επίσης αυτό αφορά και τον διαιτητή. Εμείς δεν πιστεύουμε, ότι δεν μπορούσε να βρεθεί επόπτης και όλος ο Πειραιάς με την δικαιολογία αυτή της Ένωσης γελάει»

 

Πηγή: sdna.gr