×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 572

Άνετη νίκη για τον Καραβά, 3-0 τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα.

Άνετη νίκη για τον Καραβά, 3-0 τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα.

Συνέχεια στο κυνήγι της πρώτης θέση του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας Πειραιά, έδωσε ο Καραβάς, που υποδέχτηκε το Σάββατο (1/4) τον Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα για την 27η αγωνιστική, φιλοδωρώντας τον με τρία γκολ (3-0).

από
στις 02/04/2017

Έπειτα από το στραβοπάτημα της προηγούμενης εβδομάδας και την ισοπαλία στην έδρα του Ατρόμητου Πειραιά (0-0), ο Καραβάς επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 3-0 απέναντι στον Μαύρο Αετό. Ήδη στο 16’ ο δείκτης του σκορ βρίσκονταν στον 2-0 με ισάριθμα γκολ του Παπαδόπουλου και την γηπεδούχο ομάδα να είναι «υπερηχητική». Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος επιτεύχθηκε ακόμη ένα γκολ με τον Αϊβαλιώτη (72’) σημειώνοντας το 3-0, με τους «μπλε» να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης εξόδου που ακολουθεί, στην έδρα του Ερμή Κορυδαλλού. Ο Μαύρος Αετός για την 28η αγωνιστική θα υποδεχτεί την Δραπετσώνα.

Διαιτητές: Πετρουμιανός, Μουμπογιάτζογλου, Ζερβάκης

Καραβάς: Μώτος (55’ Δόνας), Γκούτσιος, Μπένα (55’ Κουλούρης), Μελάς (70’ Αϊβαλιώτης), Τερόλης, Γιάννης, Παπαδόπουλος, Ομεράι, Ταμπουράκης, Ράμα, Μπιλίμπασι

Α.Ε. Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα: Μεϊμάρογλου, Τόρρα (73’ Κασδοβασίλης), Κοντογιώργης (46’ Καλογερογιάννης), Τερεζάκης, Πάχος (Μόφορης), Καλογήρου, Καρασάββας, Θεολόγου, Νταλιάνης, Σαραντάκος, Κωνσταντίνου